ΑΕΚ: «Προστατέψτε την ομάδα μας, είστε η ασπίδα και η δύναμη μας» (pic)

ΑΕΚ: «Προστατέψτε την ομάδα μας, είστε η ασπίδα και η δύναμη μας» (pic)

Το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στον κόσμο της ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται πλέον η ΑΕΚ, με τους παίκτες και τους οπαδούς της Ενωσης να μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media το απόγευμα της Παρασκευής, ζήτησε από τους οπαδούς της που θα βρεθούν την Κυριακή (7/10) στο ΟΑΚΑ να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά και να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους! «Προστατεύουμε την ΑΕΚ, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, αποτρέπουμε και το πιο μικρό ενδεχόμενο πειθαρχικής δίωξης και τιμωρίας της έδρας μας. Η ασπίδα και η δύναμη της ομάδας μας είστε εσείς», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά το μήνυμά της στα social media:

«Και αυτή την Κυριακή στηρίζουμε την ομάδα μας και την σπρώχνουμε στη νίκη ΜΟΝΟ με τη φωνή μας!  Προστατεύουμε την ΑΕΚ, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, αποτρέπουμε και το πιο μικρό ενδεχόμενο πειθαρχικής δίωξης και τιμωρίας της έδρας μας.  Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει ότι απαγορεύεται αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και βεγγαλικών! Απαγορεύεται η χρήση λέιζερ! Διατηρούμε «καθαρούς» τους διαδρόμους ανάμεσα στις θύρες! Αγνοούμε την όποια τυχόν πρόκληση και ασχολούμαστε μόνο με τη δική μας ομάδα, ενισχύουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας! Επιδεικνύουμε για ακόμα μια φορά τον ποδοσφαιρικό μας πολιτισμό! Η ασπίδα και η δύναμη της ομάδας μας είστε εσείς!».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ