«Ο Λέο Ζαμπά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά»

«Ο Λέο Ζαμπά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά»

Ο Μαρτσέλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο βρίσκεται πολλά χρόνια στην Ελλάδα, καθώς έχει μείνει στη χώρα μας και μετά το τέλος της καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός, μίλησε στο «Metropolis» για τον συμπατριώτη του νυν επιθετικό του ΠΑΟΚ, τον Λέο Ζαμπά και επισήμανε ότι είναι ικανός να φτάσει πολύ ψηλά και να γίνει καλύτερος από τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Αρχικά είπε: «Τον έχω γνωρίσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν τον ξέρω ακόμη τόσο καλά, καθώς έχει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ».

Του ζητήθηκε να συγκρίνει τον Λέο Ζαμπά με τον Γκάρι Ροντρίγκες και είπε: «Τον Ροντρίγκες τον θυμάμαι πολύ καλά. Έχουν μια σημαντική διαφορά ηλικίας, καθώς ο Ζαμπά είναι ακόμη μόλις 20 ετών. Ο Ζαμπά έχει όλα τα φόντα και τις δυνατότητες για να γίνει καλύτερος. Έχει ένα πλεονέκτημα έναντι του Ροντρίγκες, ότι παίζει σε έναν ΠΑΟΚ που είναι πιο έτοιμος ως ομάδα τώρα. Ο Ζαμπά είναι ένα παιδί που προέρχεται από την Κορίνθιανς, οπότε ένα πολύ καλή βάση. Ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει πολλά λεφτά σε αυτόν. Το όνομά του, το είχε ακούσει όλος ο κόσμος και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Ήταν γνωστός από πριν. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του αν δουλεύει σωστά και συνεχίσει εξελίσσεται. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει πιο ψηλά από τον Ροντρίγκες».

Σε ερώτηση αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ είπε: «Ναι, πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Αλλά πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά γιατί στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή ο Ζαμπά έχει μεγάλη συναγωνισμό στη θέση του. Αλλά έχει παίξει στην Κορίνθιανς που είναι πολύ μεγάλη ομάδα και διαθέτει καλή βάση, καθώς πολλοί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι πηγαίνουν και αγοράζουν παίκτες από εκεί. Είναι παίκτης που έχει τα φόντα να φτάσει πολύ ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ