Ο Γιαννιώτας και το μάτι που γυαλίζει…

Ο Γιαννιώτας και το μάτι που γυαλίζει…

Οσα πέρασε ο Γιάννης Γιαννιώτας από τον Γενάρη του 2016 έως το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό είναι… έξτρα κίνητρο για τον διεθνή εξτρέμ, που θέλει μία ευκαιρία από τον Ουζουνίδη για... αποδείξεις

Αποκτήθηκε μία ημέρα μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League. Και έμελλε ο Γιάννης Γιαννιώτας να είναι και η τελευταία μεταγραφική κίνηση της Ενωσης το καλοκαίρι. Ο 25χρονος ακραίος μέχρι στιγμής στον ένα μήνα που βρίσκεται στην ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στον βαθμό που απαιτείται και θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Για αυτό και δεν παίζει όσο θα ήθελε ο ίδιος. Έκανε πρώτη εμφάνιση στο φιλικό στα Τρίκαλα και εν συνεχεία έγραψε «μικρές» τρεις συμμετοχές με τον Αγιαξ εκτός, τον Πανιώνιο εντός και τον ΟΦΗ εκτός, μα ο συνολικός χρόνος του δεν ξεπέρασε τα 80 λεπτά.

Στα Σπάτα καθημερινά δουλεύει πολύ και δείχνει διάθεση να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να αρχίσει να χτυπά… ενδεκάδα ισάξια πια. Επόμενο ματς για την ΑΕΚ είναι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (20:30) το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Την ομάδα που τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2015 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ αλλά δεν τον πίστεψε και δεν τον στήριξε ποτέ. Μέχρι να λύσει το συμβόλαιο του το περασμένο καλοκαίρι, έγραψε μία (!) επίσημη συμμετοχή με τον ΟΣΦΠ, παρότι έκανε σχεδόν πάντα προετοιμασία και αμέτρητους δανεισμούς.

Τα πρώτο εξάμηνο στον ΟΣΦΠ δεν… ακούμπησε, το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2015/16 το πέρασε στον ΑΠΟΕΛ, γύρισε στον Ολυμπιακό και ξαναέφυγε για ένα χρόνο στην Κύπρο με την ίδια φανέλα. Το καλοκαίρι του 2017 γύρισε στον Ολυμπιακό για να ξαναπάει δανεικός, αυτή την φορά στην Ισπανία και την Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν έτυχε καλής μεταχείρισης και συμπεριφοράς από τον Ολυμπιακό. Και το μάτι του γυαλίζει.

Κάτι που μπορεί να χρησιμεύσει στην ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον ρίξει στην μάχη κατά τη διάρκεια του ματς. Και να βοηθήσει απέναντι στον ίδιο αντίπαλο όπως έκανε με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Καραϊσκάκη στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 για τον όμιλο του Europa League με την κυπριακή ομάδα να κερδίζει 0-1 και στο ματς της Κύπρου με νέα νίκη 2-0 (έφτιαξε το 2ο γκολ). Και δεν αποκλείεται αν χρειαστεί στην εξέλιξη του ντέρμπι αύριο, να πρέπει να μπει να βοηθήσει την ΑΕΚ να επεκτείνει το νικηφόρο σερί των τελευταίων ετών απέναντι στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ