Γεωργάτος: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αγκαλιάσει την ομάδα και έχει πρόθεση να δώσει χρόνο»

Γεωργάτος: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αγκαλιάσει την ομάδα και έχει πρόθεση να δώσει χρόνο»

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού στα πρώτα παιχνίδια της φετινή σεζόν και στάθηκε στη στήριξη που προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί στην ομάδα.

Στη συσπείρωση που υπάρχει στο εσωτερικό του Ολυμπιακού, αλλά και στο γεγονός ότι ο κόσμος των Πειραιωτών δείχνει διατεθειμένος να δώσει χρόνο στην ομάδα αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο παλαίμαχος άσος δήλωσε ότι οι ερυθρόλευκοι οπαδοί έχουν αγκαλιάσει την ομάδα και στέκονται έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβηρα τεχνικό, τονίζοντας ότι το έργο του είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου. «Ούτε καν σκέφτομαι ότι εάν δεν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ θα διώξουμε τον προπονητή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον Πέδρο Μαρτίνς και το έργο του στον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ εύκολο να έχουμε όλοι γνώμη και να κρίνουμε μετά από κάθε ματς. Τώρα δεν είμαι μέσα στον Ολυμπιακό και βάσει των όσων βλέπω πιστεύω ότι οι κατάλληλοι είναι αυτοί που βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο το έργο του. Ξέρει τους παίκτες που είχε στην προετοιμασία, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να διαχειριστεί τους νέους παίκτες, αυτούς που μπήκαν στην ομάδα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Για το φετινό ρόστερ των Πειραιωτών: «Κακά τα ψέματα αυτό που βλέπαμε πέρυσι με στεναχωρούσε. Τώρα βλέπω τον κόσμο του Ολυμπιακού να αγκαλιάζει την ομάδα. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια ανοχή από τον κόσμο και μια πρόθεση να δώσει χρόνο στην ομάδα».

Για την πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ άγγιξε το τέλειο με τη Μπενφίκα. Στο τελικό σκορ η ΑΕΚ αδικείται. Το τρίτο γκολ της Μπενφίκα ήταν τυχερό. Πλέον δεν έχει το άγχος για το πρωτάθλημα. Υπάρχει ηρεμία και αυτό είναι σημαντικό. Στο μυαλό είναι μόνο το αγωνιστικό. Η ΑΕΚ έχει καλά αμυντικά χαφ. Βέβαια, οι δύο βασικοί, Σιμόες και Γαλανόπουλος έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας από τους υπόλοιπους μέσους. Ο Πόνσε είναι καλός. Μ’ αρέσει. Βεβαίως, έχει διαφορετικά στοιχεία σε σχέση με τον Αραούχο. Στην τριάδα μπροστά θα ήθελα λίγο πιο γρήγορους εξτρέμ».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι σε ΠΑΟΚ και Μίλαν: «Ξέρω τον Ολυμπιακό πολύ καλά. Θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει αυτή τη χρονιά να δει μπάλα. Αν δεις μπάλα θα έρθει και το πρωτάθλημα. Εάν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση τότε καλύτερα να μην είσαι στον Ολυμπιακό. Ούτε καν σκέφτομαι ότι εάν δεν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ θα διώξουμε τον προπονητή. Ο Ολυμπιακός με τη Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Η ομάδα ήταν σωστά δομημένη, αλλά στη συνέχεια κάποιοι παίκτες που δεν έχουν ρυθμό αγώνων, φάνηκαν κουρασμένοι».

Για τις εντυπώσεις του από τον νέο Παναθηναϊκό: «Όλοι θέλουν να βλέπουν τον Παναθηναϊκό. Έχουν περιέργεια να δουν τους νεαρούς Έλληνες παίκτες της ομάδας. Ο Γιώργος Δωνης έχει διαχειριστεί εξαιρετικά το υλικό. Βλέπω για παράδειγμα τον Γιόχανσον να έχει αλλάξει τελείως, άρα παίζει ρόλο η παρουσία του προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ