Απόλλων Σμύρνης: Με Μάντζιο, αλλά χωρίς Κύργια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Απόλλων Σμύρνης: Με Μάντζιο, αλλά χωρίς Κύργια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η πρώτη αποστολή του Γιάννη Μαντζουράκη ως προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας - «Μέσα» οι Μάντζιος, Κονέ και Στάθης – Εκτός ο ανέτοιμο Κύργιας.

Πανέτοιμος για το αυριανό (7/10, 18:15) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης, με τον Γιάννη Μαντζουράκη το μεσημέρι του Σαββάτου να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή ως προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Σε αυτήν βρίσκεται κανονικά ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, όπως επίσης και οι Στάθης και Κονέ. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Άιλερς, Ελ Χέλβε, Οριουέλα, Ντεφεντερίκο, αλλά και ο Κύργιας, που ξεπέρασε μεν τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και «κόπηκε» από την αποστολή για το ματς με το Δικέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιος, Τριάδης, Σικαμπάλα και Γκαρός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Απόλλων μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί απευθείας στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα γίνει μίνι προετοιμασία μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος και να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ