Πρίγιοβιτς : «Ήταν δύσκολη στιγμή για μένα η αποχώρηση του Ίβιτς»

Πρίγιοβιτς : «Ήταν δύσκολη στιγμή για μένα η αποχώρηση του Ίβιτς»

O Aλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για τις πολύ καλές σχέσεις που είχε με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και για την δύσκολη στιγμή της αποχώρησης του Σέρβου τεχνικού από τον Δικέφαλο.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σε δηλώσεις του στην σέρβικη εφημερίδα Mondo αναφέρθηκε στον Βλάνταν Ίβιτς και την δύσκολη στιγμή που πέρασε ο ίδιος όταν έφυγε ο Σέρβος προπονητής.

Ο λόγος ήταν ότι ο Ίβιτς ήταν αυτός που έφερε τον Σέρβο επιθετικό στον Δικέφαλο και ουσιαστικά αυτός που τον εμπιστεύτηκε εξ αρχής. Παρά το γεγονός πως δεν γνωρίζονταν οι δυο τους πριν την συνεργασία τους στους Θεσσαλονικείς είχαν πολύ καλές σχέσεις και τις διατηρούν ακόμα.

Πέρα από τον Ίβιτς όμως, ο Πρίγιοβιτς μίλησε και για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, ενώ στο τέλος αποκάλυψε ποιο είναι το όνειρο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ίβιτς: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα η αποχώρηση του Ίβιτς. Επέμεινε στην απόκτησή μου, αν και πριν δεν είχαμε ποτέ συναντηθεί. Όταν έφυγε, μου έδωσε το χέρι και μου είπε ότι εκπλήρωσα απολύτως την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα.

Για τον Στανόγεβιτς: «Με τον Στανόγεβιτς γνωριζόμασταν από πριν, αλλά οι αλλαγές του προπονητή δεν είναι κάτι καινούργιο. Όμως, στον ΠΑΟΚ έγιναν όλα ξαφνικά. Δεν υπήρξε καν ανακοίνωση. Πήγαμε στην προπόνηση και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε Στανόγεβιτς, αλλά εντάξει, αυτά είναι πράγματα που δεν μπορώ να ασχολούμαι ως παίκτης».

Για την κλήση του στην εθνική Σερβίας, αλλά και τα πλάνα του εν όψει Μουντιάλ: «Οι Πολωνοί από τη μέρα που πήγα στη Λέγκια, επέμεναν να γράφουν ότι δεν πρόκειται να παίξω ποτέ στην εθνική Σερβίας. Αυτό άλλαξε από όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, ίσως οι Πολωνοί να μην το πίστευαν ακόμη κι όταν κλήθηκαν από τον Μούσλιν στην εθνική ομάδα, όμως τώρα ονειρεύομαι ένα γκολ στο Μουντιάλ της Ρωσίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ