Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟ με τον Χατζηγιοβάνη να κερδίζει το τρίτο πέναλτι φέτος και τον Μακέντα να ευστοχεί αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει στην Τρίπολη. Δραστήριος ο διεθνής με την Ελπίδων εξτρέμ, ψύχραιμος ο Ιταλός, κορυφαίος ο Διούδης.

Ο Φεντερίκο Μακέντα με το γκολ του στο τέλος του αγώνα από το σημείο του πέναλτι έφερε στα ίσα το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1) και χάρισε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στους Πράσινους του Γιώργου Δώνη που συνέχισαν το αήττητο σερί τους. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Τριφυλλιού.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Εξαιρετικός και πάλι. Έκανε τρομερή απόκρουση μόλις στα δέκα δευτερόλεπτα στο κοντινό πλασέ του Καλτσά και στο επόμενο λεπτό μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Μανιά. Πήρε, λοιπόν, ψυχολογία κι ενέπνεε σιγουριά. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη, αφού αρχικά έσωσε το αυτογκόλ στην κόντρα του Κολοβέτσιου, ενώ στο σουτ του Κυριακόπουλου δεν είχε ορατότητα. Έσωσε στη συνέχεια επίσης το 2-0 σε πλασέ του Τόνσο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Πολύ καλή εμφάνιση και πάλι από τον έμπειρο στόπερ. Πολλές φορές προσπαθούσε να συμμαζέψει και τις λάθος αντιδράσεις του Μαυρομμάτη. Στο 63’ έβαλε σωτήρια την κόντρα στον Καλτσά κι απομάκρυνε σε κόρνερ, διότι αν γινόταν το 2-0 δεν υπήρχε επιστροφή.

ΦΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζε «ματιασμένος». Από δικό του ανόητο λάθος ξεκίνησε η μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα στα δέκα δευτερόλεπτα. Γενικά δεν πατούσε πολλά και είχε πρόβλημα στο μαρκάρισμα του Μανιά. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλά προβλήματα και όποτε πήγαινε ο Καλτσάς πάνω του. Η χειρότερή του εμφάνιση.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Στον χώρο ευθύνης του δεν δέχθηκε πίεση. Κράτησε τη θέση του και όποτε χρειάστηκε είχε σωστές επεμβάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο απουσίαζε κι αυτός στη φάση του γκολ.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Στην αρχή του αγώνα ανασταλτικά είχε πρόβλημα με τον δραστήριο Καλτσά. Όσο περνούσε η ώρα βελτίωνε την εικόνα του και προσπάθησε να βοηθήσει κι επιθετικά, αλλά τα γεμίσματά του απομακρύνθηκαν από την αντίπαλη άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι δεν ξεκίνησε καλά. Είχε θέματα με τον Καλτσά. Μετά το 75’ ανέβηκε και είχε μία τρομερή σέντρα στον Καμπετσή.

ΟΥΣΜΑΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά δεν είχε πρόβλημα με τους Τσιλιανίδη, Κυριακόπουλο στην πλευρά του. Ήταν πειθαρχημένος τακτικά, αλλά επιθετικά δεν βοήθησε. Στο δεύτερο, όμως, απουσίαζε από τη θέση του στο αρχικό στάδιο του 1-0 και συγκεκριμένα στη σέντρα του Κυριακόπουλου. Επιθετικά δεν πρόσφερε ούτε στο β’ 45λεπτο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Με σκαμπανεβάσματα στο πρώτο ημίχρονο, όπως και όλος ο Παναθηναϊκός. Προσπάθησε να δημιουργήσει, αλλά δεν είχε καλή τελική πάσα, ενώ έχασε μία καλή ευκαιρία στο 26’. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και δεκάρι, όμως, δεν είχε καλή απόδοση. Μέτρησε δύο τελικές.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Κράτησε πολύ ώρα τη μπάλα, κλείστηκε στη γραμμή του άουτ και την έχασε κι έτσι προήλθε το 1-0. Λάθος που δεν δικαιολογείται για την εμπειρία και την ποιότητα του αρχηγού. Γενικά έδωσε πολλές μάχες. Κέρδισε τις περισσότερες, ωστόσο, επιθετικά θα περίμενε κανείς να δώσει μεγαλύτερη ώθηση.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ξεκίνησε μέτρια το ματς. Όπως και όλη η ομάδα. Κατόπιν τραυματίστηκε, αντικαταστάθηκε νωρίς και δεν μπορεί να κριθεί.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Ο πιο δραστήριος παίκτης του Παναθηναϊκού σε όλο το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κρυβόταν, ζητούσε μπάλα, όμως, «μπέρδεψε» το γρήγορα με το «βιαστικά» κι έκανε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε ένα καλό γέμισμα στον Δώνη και φυσικά το κερδισμένο πέναλτι.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Τρομερές μάχες με τον Τριανταφυλλόπουλο στο πρώτο ημίχρονο. Προσπάθησε να απελευθερωθεί και να πάρει μπάλες, αλλά οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να τον βρουν. Στο δεύτερο δεν φάνηκε τόσο μέχρι το 80’. Με τον Καμπετσή δίπλα του πίεσε περισσότερο και φυσικά είχε την ψυχραιμία να εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Με την είσοδό του έδωσε πνοή επιθετικά στον Παναθηναϊκό. Έβγαλε μία ωραία κάθετη στον Δώνη στο 26’, κέρδισε ορισμένα φάουλ, αλλά μέχρις εκεί σε ό,τι αφορά το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχε ορισμένες εντυπωσιακές ενέργειες, όχι όμως και ουσία. Είχε επίσης ένα άστοχο σουτ στο τέλος.

ΦΑΝΗΣ ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Μπήκε για δώσει τρεξίματα στον Παναθηναϊκό, αλλά για δέκα λεπτά ψαχνόταν στο γήπεδο. Στη συνέχεια βελτιώθηκε και βοήθησε, ώστε να ανέβει η ομάδα στην επίθεση καλύπτοντας στις αντεπιθέσεις των Αρκάδων.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Ο 19χρονος επιθετικός έδωσε ώθηση στην ομάδα. Παίζοντας δίπλα στον Μακέντα γέμισε την αντίπαλη περιοχή και είχε μία καλή κεφαλιά σε σέντρα του Ινσούα, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ