Το φαινόμενο «Χατζηγιοβάνης» συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Το φαινόμενο «Χατζηγιοβάνης» συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με τις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί συνεχίζει να κρατάει τον Παναθηναϊκό σε υψηλές πτήσεις

Το έργο του Παναθηναϊκού πριν από την εκκίνηση της φετινής Super League φάνταζε ιδιαίτερο δύσκολο, με την πλειοψηφία των οπαδών του τριφυλλιού να είναι απαισιόδοξη για την νέα χρονιά, ενώ πολύς κόσμος έκανε λόγο ακόμα και για μάχη της ομάδας να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η έλλειψη εμπειρίας του φετινού ρόστερ σε συνδυασμό με την απαγόρευση μεταγραφών, προϊδέαζαν τους περισσότερους για μία σεζόν, όπου η υπομονή των απανταχού Παναθηναϊκών θα δοκιμαζόταν αρκετά συχνά.

Μετά το πέρας 6 αγωνιστικών στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και του αγώνα που μεσολάβησε μέσα στην εβδομάδα για το Κύπελλο, όλο αυτό το αρνητικό κλίμα έχει αντιστραφεί τελείως. Και σε αυτό ευθύνονται αποκλειστικά ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του. Μέσα σε αυτό το νεανικό σύνολο λοιπόν, υπάρχει ένας παίκτης που ξεχωρίζει, που παρότι είναι μόλις 21 ετών, παραδόξως είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού και με τις εμφανίσεις του σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί να έπρεπε να φτάσει ο Παναθηναϊκός σε τόσο δυσχερή κατάσταση προκειμένου να πάρει την ευκαιρία του.

Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, που σε ακόμα ένα ακόμα παιχνίδι των πρασίνων ήταν μέσα στο γκολ της ομάδας, καθώς ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, στο οποίο λίγα λεπτά μετά ευστόχησε ο Μακέντα. Μπορεί η δόξα να πηγαίνει (σχεδόν) πάντα στον σκόρερ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τον 21χρονο μεσοεπιθετικό. Το καταλαβαίνει κανείς αν παρατηρήσει τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζει με τον Ιταλό συμπαίκτη του, ενώ δευτερόλεπτα πριν παρακαλούσε τον Γιώργο Δώνη να αναλάβει αυτός την εκτέλεση.

Ένα μέρος των μέχρι τώρα επιτυχιών του Παναθηναϊκού του ανήκει σίγουρα, με τους αριθμούς του να έρχονται να το επιβεβαιώσουν, καθώς σε 14 γκολ που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός για πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Χατζηγιοβάνης έχει συμμετοχεί στα 7 από αυτά, ποσοστό 50% ακριβώς. Τα μόνα παιχνίδια που δεν έχει εμπλοκή στα τέρματα της ομάδας, είναι αυτό της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην Ξάνθη και αυτό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά:

1 ασίστ και κερδισμένο πέναλτι με την Λαμία

κερδισμένο πέναλτι-γκολ δικό του με τη Λάρισα

2 ασίστ με τον Λεβαδειακό

1 γκολ με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 

1 κερδισμένο πέναλτι με τον Αστέρα

Όλα αυτά από ένα παιδί που την τελευταία διετία δεν κατάφερε ποτέ να βρει ρυθμό, καθώς πραγματοποιούσε σποραδικές εμφανίσεις, τις περισσότερες ως αλλαγή. Εάν κάποιος συγκρίνει τους αριθμούς του τα προηγούμενα 2 χρόνια, με αυτούς των τελευταίων δύο μηνών, θα καταλάβει ότι  ωρίμασε και μεγάλωσε -ποδοσφαιρικά μιλώντας- απότομα. Δεν επέλεξε ο ίδιος αυτή την αλλαγή, μέσω αυτής όμως μετατρέπεται σιγά σιγά στον ηγέτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ