Μακέντα: «Είμαι στο 50-60%, θα δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ»

Μακέντα: «Είμαι στο 50-60%, θα δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ»

Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε για το ματς με τον Αστέρα και τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά, για να παρουσιαστεί καλύτερος μετά τη διακοπή.

Ο Φεντερίκο Μακέντα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιταλός επιθετικός τόνισε ότι οι Πράσινοι δεν άξιζαν τη νίκη, αλλά δεν τα παράτησαν και στο τέλος δικαιώθηκαν. Παράλληλα, δήλωσε ακόμα δεν βρίσκεται στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο και επισήμανε ότι θα δουλέψει σκληρά για να παρουσιαστεί καλύτερος μετά τη διακοπή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν αξίζαμε τη νίκη, αλλά στο τέλος δείξαμε ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Πολύ σημαντικό ότι σκοράρω, αλλά πρέπει να βελτιωθώ και να δουλέψω πολύ κατά τη διάρκεια της διακοπής για να εμφανιστώ καλύτερος».

Για το αν είναι μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού: «Αυτή η ομάδα έχει πολλούς ηγέτες. Και εγώ βοηθώ και λόγω ηλικίας στην ομάδα. Θέλω να βελτιωθώ και εγώ μαζί με την ομάδα. Στόχος της ομάδας είναι να γίνεται όλο και καλύτερη σε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να βάζει γκολ. Βρίσκομαι στο 50%-60% των δυνατοτήτων μου. Δεν θέλω μόνο να βάζω γκολ, αλλά και να βοηθάω την ομάδα μου και σε άλλα πράγματα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ