Πούγγουρας: «Το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο που συνάντησα στην καριέρα μου»

Πούγγουρας: «Το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο που συνάντησα στην καριέρα μου»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, μετά την ισοπαλία του τριφυλλιού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Πούγγουρας ήταν βασικός στα πλάνα του Δώνη για το ματς, με τον Έλληνα να επιλέγει να αγωνιστεί με τρεις στόπερ. Ο νεαρός αγωνίστηκε και έγινε αλλαγή στην προσπάθεια του τεχνικού της ομάδας να αλλάξει το σύστημα και να κάνει τους πράσινους πιο επιθετικούς.

Ο ίδιος ο Πούγγουρας μετά το ματς προσπάθησε με γλαφυρό τρόπο να δώσει την άριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

«Στην αρχή δυσκολευτήκαμε και έπαιξε ρόλο ο αντίπαλος. Είναι καλή ομάδα ο Αστέρας και μας δυσκόλεψε στην αρχή. Όσο περνούσε η ώρα είχαμε και τα δικά μας καλά σημεία αλλά το σημαντικό είναι πως και στην κακή μας μέρα πήραμε την ισοπαλία.

Το σημαντικό είναι να έχουμε κοντά μας τον κόσμο. Καταφέραμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο μας και όλοι τον θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος. Το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια είναι ίσως το καλύτερο που έχω δει όσο παίζω ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ