Μήνυμα Σαββίδη στο μνημόσυνο: «Να φέρουμε το πρωτάθλημα στα Τέμπη»

Μήνυμα Σαββίδη στο μνημόσυνο: «Να φέρουμε το πρωτάθλημα στα Τέμπη»

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι του χρόνου που θα συμπληρωθούν 20 χρόνια από την ημέρα που έφυγαν οι έξι φίλοι του ΠΑΟΚ από τη ζωή θα ήταν καλό πάει η οικογένεια του Δικέφαλου στα Τέμπη για το μνημόσυνο με το τρόπαιο του Πρωταθλητή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έδωσε το παρών στο μνημόσυνο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου «πέταξε» από Θεσσαλονίκη με ελικόπτερο προκειμένου να δώσει το παρών του στο ετήσιο μνημόσυνο των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, έφτασε στο σημείο μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση και ανέφερε για την ημέρα μνήμης: «Η αντίληψη και η ενθύμηση του πόσο τραγικά έφυγαν τα παιδιά. Δεν μπορεί να μην το βλέπεις όλο αυτό χωρίς δέος. Αγγίζει την ψυχή. Ο χρόνος δε τα σβήνει όλα αυτά. Είναι καλό πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το θυμόμαστε. Και να τους αφιερώνουμε τις επιτυχίες της ομάδας. Σήμερα ελπίζω να πάρουμε μια λαμπρή νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτούς».

Αμεσως μετά οι οπαδοί του Δικεφάλου ξεκίνησαν να τραγουδούν ένα σύνθημα για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα, με τον πρόεδρο του ΠΑΟ, να σημειώνει: «Υπομονή. Εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θα μας σπάσει τίποτα. Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ιστορίας του. Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα πρέπει να το φέρουμε εδώ».

Το παρών επίσης στο μνημόσυνο έδωσαν εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του συλλόγου, καθώς και αντιπροσωπεία από όλους τους συνδέσμους της ομάδας, αλλά και εκατοντάδες φίλοι της ομάδας που ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη και από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ