ΠΑΟΚ: Πρώτα νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης και μετά ξεκούραση

ΠΑΟΚ: Πρώτα νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης και μετά ξεκούραση

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να βάλει στο σημερινό (7/10) ματς την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε στη Λευκορωσία συν τον Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18:15 στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League και θέλει τη νίκη για να κάνει το 6Χ6 και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Δικέφαλου θα πάρουν ανάσες για τα συνεχόμενα παιχνίδια μετά το αποψινό ματς, στο οποίο ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει από όλους απόλυτη συγκέντρωση για να πάρει η ομάδα ακόμη ένα τρίποντο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε στη Λευκορωσία και κέρδισε με 4-1 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, επαναφέροντας στο βασικό σχήμα μόνο τον Βιεϊρίνια (που πήρε ανάσες την περασμένη Πέμπτη) αντί του Τόσκα.

Έτσι ο Πασχαλάκης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μάτος δεξιά και Βιεϊρίνια αριστερά στην άμυνα, ο Βαρέλα με τον Κρέσπο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Μαουρίσιο με τον Κάνιας στα χαφ, πιο μπροστά τους ο Πέλκας, δεξιά ο Λημνιός, αριστερά ο Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Οι 18 παίκτες που μπήκαν στην αποστολή για το σημερινό (7/10) ματς είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιερίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης και Άκπομ.

Εκτός έμειναν οι Ουάρντα, Ελ Καντουρί, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου και οι τερματοφύλακες Γλύκος και Σιαμπάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ