Η 11αδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Η 11αδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Γκιγιέρμε στον άξονα και Χασάν στην επίθεση επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δείτε αναλυτικά την 11αδα.

Με τον Γκιγιέρμε στο βασικό σχήμα και τον Χασάν στην επίθεση θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά η 11αδα: Γιαννιώτης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος, Χασάν. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί και το μοναδικό νέο πρόσωπο της 11αδας του Ολυμπιακού σε σχέση με αυτή που παρέταξε ο Μαρτίνς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αλλάξει τον παρτενέρ του Καμαρά στον άξονα βάζοντας στο βασικό σχήμα τον Βραζιλιάνο μέσο που έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στο Μιλάνο, αφήνοντας εκτός τον Μπουχαλάκη που σε όλα τα προηγούμενα ματς ήταν στην… λεγόμενη βασική 11αδα των Πειραιωτών. Επίσης ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να δώσει στον Χασάν φανέλα βασικού και όχι στον Γκερέρο που έπαιξε σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την Μίλαν.

Απο εκεί και πέρα δεν υπήρχαν εκπλήξεις (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την λέξη καθώς ο Γκιγιέρμε φαινόταν πως έχει πάρει προβάδισμα από τον Μπουχαλάκη) με τον Γιαννιώτη να επιστρέφει κάτω απο τα γκολπόστ, τους Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκα στην άμυνα, τον Καμαρά βεβαίως στον κλασικό του ρόλο, όπως και τον Φορτούνη και τους Ποντένσε, Λάζαρο στα δύο άκρα της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ