Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των Κιτρινόμαυρων και του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ και του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (1-1).

Mπάρκας: Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, ενώ σε δύο περιπτώσεις αντέδρασε εξαιρετικά, αποτρέποντας ένα ακόμα γκολ για την ομάδα του.

Μπακάκης:  Ήταν από τους καλύτερους της ΑΕΚ, έχοντας κάνει καταπληκτική δουλειά πάνω στον Χριστοδουλόπουλο. Ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και δημιουργικά, με κάποιες προωθήσεις του.

Λαμπρόπουλος: Αποτέλεσε την έκπληξη της ενδεκάδας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τα πήγε καλά. Βγήκε πρώτος σε αρκετές διεκδικήσεις και κέρδισε πολλές μονομαχίες.

Τσιγκρίνσκι: Ο Ουκρανός αμυντικός ήταν συνεπής στα καθήκοντά του, καθοδηγώντας και τους συμπαίκτες του σε πολλές περιπτώσεις.

Χουλτ: Πολύ τρέξιμο από τον Σουηδό αμυντικό, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ανέβηκε αρκετά. Θα μπορούσε ωστόσο να έχει καλύτερες επιλογές στην τελική προσπάθεια.

Γαλανόπουλος: Έτρεξε αρκετά και ήταν κινητικός, ωστόσο έκανε αρκετά λάθη σο διάστημα που αγωνίστηκε.

Σιμόες: Κακό ματς από τον Πορτογάλο μέσο, που συνεχίζει να βρίσκεται σε άσχημο φεγγάρι. Πέρα από τα λάθη όταν είχε την μπάλα στα πόδια, είχε και κακές τοποθετήσεις στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Mπακασέτας: Σπουδαίο ματς από τον διεθνή μέσο. Απείλησε την άμυνα του Ολυμπιακού, έτρεξε, έδωσε βοήθειες και φυσικά σκόραρε με μια εντυπωσιακή κεφαλιά, το γκολ της ισοφάρισης.

Γκάλο: Σαν εξτρέμ είχε προβλήματα, ωστόσο όταν τοποθετήθηκε στη θέση του βοήθησε πολύ. Δίνοντας και την ασίστ στο γκολ του Μπακασέτα.

Kλωναρίδης: Η άμυνα του Ολυμπιακού τον είχε διαβάσει και καλά και κατάφερε να τον περιορίσει σχετικά εύκολα.

Λιβάγια: Ήταν καλά κλεισμένος και δεν μπόρεσε να βρει τους χώρους και να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Γιακουμάκης: Μπήκε στις φάσεις, πάλεψε και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Γιαννιώτη. Είχε, ωστόσο, κακά τελειώματα.

Μοράν: Ο Ισπανός μέσος στην επιστροφή του στη δράση έδειξε νευρικός, πουλώντας εύκολα την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις. Ανασταλτικά ωστόσο ήταν συνεπής.

Μπογέ: O Aργεντινός άσος έδειξε την κλάση του με κάποιες περίτεχνες ενέργειες και βοήθησε την ΑΕΚ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Ουζουνίδης: Οι επιλογές του ήτα περιορισμένες και παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ενώ στη διαχείριση του ματς τα πήγε καλά, παρεμβαίνοντας στο ματς με σωστές κινήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ