«Η σχέση Κριστόφερσεν με τον σεσημασμένο Τριτσώνη και οι θλιβερές παραστάσεις του θιάσου Περέιρα»

«Η σχέση Κριστόφερσεν με τον σεσημασμένο Τριτσώνη και οι θλιβερές παραστάσεις του θιάσου Περέιρα»

Η διαιτησία του Κριστόφερσεν και η σχέση του με τον Τριτσώνη στο στόχαστρο από κύκλους του Ολυμπιακού.

Η προκλητική διαιτησία του Κριστόφερσεν και το γεγονός ότι… έσπασε την παράδοση που μας είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες ξένες διαιτησίες στο πρωτάθλημα, όπου περνούσαν απαρατήρητες μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη απο τους ερυθρόλευκους.

Επισήμως βεβαίως απο τον Ολυμπιακό δεν έχει γίνει το παραμικρό σχόλιο για τα σφυρίγματα του Κριστόφερσεν που ήταν σε συντριπτικό βαθμό κατά του Ολυμπιακού. Δεν ξεχνά κανείς όμως τις σχέσεις του Κριστόφερσεν με τον Τριτσώνη που τον επέλεξε.

Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, περίμεναν πως ο Δανός διαιτητής που επελέγη θα θυμίσει έντονα διαιτησίες… εξυγίανσης. Και έτσι έγινε. Ο προκλητικός τρόπος με τον οποίο έσπρωξε την ΑΕΚ προς την εστία του Ολυμπιακού μετά το 0-1 είναι για σεμινάριο.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως κύκλοι γύρω από τον Ολυμπιακό έλεγαν μετά το ματς πώς «Ο διαιτητής Κριστόφερσεν έπαιξε το ματς όπως ακριβώς αναμενόταν, με τις σχέσεις που έχει με τον σεσημασμένο Τριτσώνη. Μετά το γκολ αγχώθηκε και έπαιξε 100%-0%. Ως τότε, έκανε τα πάντα για να αφήσει το σκληρό παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν έβγαλε καθαρές κάρτες από νωρίς, αποκορύφωμα και ο τραυματισμός του Φορτούνη από το προκλητικό “χτύπημα” του Μοράν! Ο θίασος του Περέιρα, συνεχίζει τις θλιβερές του παραστάσεις»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ