Σούπερ Λίγκα : Ψηφίστε τον MVP της 6ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Σούπερ Λίγκα : Ψηφίστε τον MVP της 6ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της 6ης αγωνιστικής, ψηφίζοντας στο σχετικό γκάλοπ που ετοίμασε για σας.

Ολοκληρώθηκε και η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό φυσικά να δεσπόζει. Μετά από ένα έντονο σε εναλλαγές συναισθημάτων ματς, κιτρινόμαυροι και ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο να ξεμακραίνουν κι άλλο στη  βαθμολογία μετά τις νίκες τους επί Απόλλωνα και ΠΑΣ αντίστοιχα.

Το Σάββατο ο Πανιώνιος πέτυχε σπουδαία νίκη επί του ισχυρού Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να… σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας προς το φινάλε του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αυτή την αγωνιστική to10.gr «αναδεικνύει» ως MVP από τις πέντε σημαντικότερες αναμετρήσεις, τους Μπακασέτα, Φορτούνη, Χατζηγιοβάνη, Μαουρίσιο, Κουλούρη και Ντομίνγκεζ. Εσείς μπορείτε να ψηφίσετε τον «εκλεκτό» σας στο παρακάτω γκάλοπ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 

Τάσος Μπακασέτας
Εξελίχθηκε σε άνθρωπο του ντέρμπι για την ΑΕΚ! Ο διεθνής μέσος πραγματοποίησε «γεμάτη» εμφάνιση, με τρεξίματα, βοήθειες στους συμπαίκτες του, αλλά και προσωπικές ευκαιρίες , όπως το δοκάρι στο 22’. Αποκορύφωμα φυσικά το εξαιρετικό γκολ με κεφαλιά που σημείωσε (στο 90ο λεπτό), με το οποίο η Ενωση απέφυγε μια ήττα που αν ερχόταν, θα ήταν οδυνηρή…

Τάσος Χατζηγιοβάνης
Το παιδί… θαύμα του Παναθηναϊκού ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής της ομάδας του στο 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εβγαινε μπροστά, ζητούσε μπάλα, είχε ένα καλό γέμισμα στον Δώνη και πάνω από όλα ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι χάρη στο οποίο οι πράσινοι ισοφάρισαν με τον Μακέντα (στο 90+1’).

Μαουρίσιο
Έκανε καλό ματς στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα. Ο Βραζιλιάνος μέσος βοήθησε ώστε  ομάδα του να ελέγξει τον ρυθμό, μοίρασε σωστά το παιχνίδι στους συμπαίκτες και φυσικά πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα, ανοίγοντας (στο 16’) τον δρόμο προς τη νίκη.

Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκεζ
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Πανιωνίου, ήταν ο χρυσός σκόρερ για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη στη Νέα Σμύρνη με 1-0. Στο 41’ κατάφερε να νικήσει όλη την άμυνα του Άρη (από την εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς) και με εξαιρετική κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Ευθύμης Κουλούρης
Ο Ατρόμητος φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και σε αυτό βοήθησε καταλυτικά και πάλι ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Ελληνας επιθετικός βρήκε για μία ακόμη φορά δίχτυα (στο 38’) για να χαρίσει μια πολύτιμη νίκη στον Ατρόμητο, αυτή τη φορά με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κώστας Φορτούνης
Πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ στην καριέρα του βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Συνολικά η απόδοση του ήταν σε υψηλά επίπεδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου μαζί με τον Ποντένσε ξεχώρισαν για τους Πειραιώτες. Μπορεί η γκολάρα που πέτυχε να μην αρκούσε τελικά για το τρίποντο όμως αυτό δεν αναιρεί την εξαιρετική παρουσία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ