Χουλτ: «Μας έλειπε η ενέργεια»

Χουλτ: «Μας έλειπε η ενέργεια»

Ο Σκανδιναβός άσος μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν είχαν την απαιτούμενη ενέργεια και δεν μπόρεσαν να κερδίσουν.

Την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Νίκλας Χουλτ, μετά το 1-1 με τους Πειραιώτες. Ο Σκανδιναβός μπακ τόνισε οι Κιτρινόμαυροι δημιούργησαν ευκαιρίες στα καρέ του Γιαννιώτη, αλλά δεν είχαν την απαιτούμενη ενέργεια και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Παράλληλα, τόνισε ότι άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θα δουλέψουν σκληρά για να βελτιωθούν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μας έλειπε η ενέργεια. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ήμαστε καλύτεροι στα περισσότερα διαστήματα του παιχνιδιού. Τα δώσαμε όλα και στο ματς με τη Μπενφίκα και μας έλειψε η ενέργεια. Θα βελτιωθούμε κι άλλο. Έχουμε καλό προπονητή και καλή ομάδα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ΑΕΚ στη συνέχεια. Παίξαμε καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε κάθε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ