Ισοφάρισε το ρεκόρ του Σάντος

Ισοφάρισε το ρεκόρ του Σάντος

Δεν είναι το μοναδικό ρεκόρ το 6Χ6 που έκανε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα ακόμα και είναι στην άμυνα. Οι ασπρόμαυροι έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ, αυτό στην Κρήτη, ισοφαρίζοντας αυτό του 2008-09.

Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται και στον ΠΑΟΚ αυτό το ξέρουν πολύ καλά τη φετινή χρονιά. Εκτός από αυτό 6Χ6 στο πρωτάθλημα, τον «μίστερ 77,35%» που είναι ο καλύτερος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, στην ιστορία του σωματείου με τις συνεχόμενες νίκες, έρχεται ένα ακόμα και έχει να κάνει με την άμυνα. Ο Δικέφαλος στα πρώτα έξι παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα, αυτό του Μανώλη Παπαστεριαννού στο Γεντί Κουλέ.

Η φετινή επίδοση της αμυντικής γραμμής έρχεται να ισοφαρίσει αυτό που είχε πετύχει ο Δικέφαλος το 2008-09 με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος. Και τότε οι ασπρόμαυροι είχαν δεχθεί μόλις ένα τέρμα στις πρώτες έξι αγωνιστικές, αυτό του Ισμαήλ Μπλάνκο στο γήπεδο της Τούμπας. Η διαφορά του τότε με το σήμερα είναι πως είχε βάλει λιγότερα εκείνη την περίοδο 5 γκολ, ενώ τώρα 10 τέρματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ