Η ΠΑΕ Ξάνθη τρολάρει Κούγια και ΑΕΛ: «Μόλις ένα λάθος ο διαιτητής»

Η ΠΑΕ Ξάνθη τρολάρει Κούγια και ΑΕΛ: «Μόλις ένα λάθος ο διαιτητής»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ξάνθη παίρνει μέρος στις δηλώσεις Κούγια σχετικά με τα όσα έγιναν στο ματς Ξάνθη-Λάρισα, λέγοντας πως ο διαιτητής Λάμπρου έκανε μόλις ένα λάθος…

Στην αναμέτρηση των Πηγαδίων μεταξύ Ξάνθης και Λάρισας, είδαμε τον διαιτητή του παιχνιδιού να χάνει τον πειθαρχικό έλεγχο, όταν στην πρώτη σοβαρή φάση του ματς δεν είδε την πεντακάθαρη αποβολή του Ντε Λούκας για μαρκάρισμα πάνω στον Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χαρίστηκε στον Μπαξεβανίδη που κουβαλούσε κάρτα από το πρώτο μέρος.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε και η εσφαλμένη υπόδειξη του Λάμπρου για πέναλτι υπέρ της Ξάνθης σε παρατεταμένο τράβηγμα του Γκόλια πάνω στον Μπρίτο που ξεκίνησε καθαρά εκτός περιοχής. Σε όλα αυτά η Ξάνθη έδειξε να αναγνωρίζει μόνο ένα λάθος του διαιτητή από την Εύβοια, αναφέροντας τα εξής σε δήλωσή της:

«Όταν οι δημόσιες τοποθετήσεις και οι εμφανίσεις ενός “ανδρός” είναι μηδενικές τα τελευταία 10 χρόνια, τότε τη μία φορά που εμφανίζεται, όλη η Ελλάδα οφείλει να τον ακούει προσεκτικά, να τον επικροτεί και αποθεώνει, όπως όλος ο θεσσαλικός κάμπος. Στο 10ο λεπτό η κίτρινη κάρτα που υπεδείχθη από τον διαιτητή στον Ντε Λούκας ήταν κόκκινη. Αυτό ήταν και το μοναδικό λάθος του διαιτητή στο μποξ που παίχτηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ