Ο Τάσος που έγινε… Μπακασέταρος και το νέο συμβόλαιο

Ο Τάσος που έγινε… Μπακασέταρος και το νέο συμβόλαιο

Ο Μπακασέτας εξελίχθηκε σε παίκτη-«κλειδί» για την ΑΕΚ, όμως προς το παρόν το μέλλον του στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι είναι στον αέρα.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι αναμφίβολα παίκτης-«κλειδί» για την ΑΕΚ. Το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν απλά η επιβεβαίωση της φόρμας στην οποία βρίσκεται ο διεθνής άσος, από τα μισά της περυσινής σεζόν και μετά. Ένα διάστημα στο οποίο ο 25χρονος μεσοεπιθετικός… οργιάζει.

Ο «Μπάκα» σκοράρει συνεχώς, με τα γκολ του να δίνουν λύσεις και βαθμούς στην Ένωση. Που έχει βρει στο πρόσωπό του έναν παίκτη ικανό να την «κουβαλήσει» στα δύσκολα. Έναν ποδοσφαιριστή που έχει αναρριχηθεί στην αγωνιστική ιεραρχία των Κιτρινόμαυρων, αποτελώντας πλέον τον βασικό δεξιό εξτρέμ της Ένωσης.

Ο Μπακασέτας έδειξε από το ξεκίνημα της σεζόν πως φέτος θα είναι η χρονιά του. Σκόραρε απέναντι στην Βίντι, έβαλε καθοριστικά γκολ στα ματς με ΟΦΗ και Πανιώνιο, ήταν από τους πρωταγωνιστές στην προσπάθεια της ΑΕΚ για την ανατροπή κόντρα στην Μπενφίκα.

Γενικώς ο 25χρονος άσος δείχνει να βρίσκεται στα καλύτερά του. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον ηγετικό ρόλο που αποκτά πλέον και στην εθνική, μετά την ΑΕΚ. Μιας και αποτελεί βασική επιλογή του Μίκαελ Σκίμπε, που τον αξιοποιεί σε περισσότερες από μία θέσεις.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη την περίπτωση του Μπακασέτα πάντως είναι το θέμα του συμβολαίου του. Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι και προς το παρόν δεν έχει κληθεί για να το ανανεώσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην πρώτη, διερευνητική κουβέντα που έχει γίνει, έχει προκύψει διαφορά στο οικονομικό. Επίσης, ένας παράγοντας που μπορεί να παίξει ρόλο στις εξελίξεις είναι και η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο εξωτερικό.

Προς το παρόν τα πάντα γύρω από το μέλλον του Μπακασέτα στην ΑΕΚ δείχνουν ρευστά. Ωστόσο, σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν. Μιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες από to10.gr δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών, έως τον επόμενο μήνα.

Εκεί, θα φανεί ξεκάθαρα το που… πάει το πράγμα και κατά πόσο μπορεί να βρεθεί η φόρμουλα ώστε η συνεργασία των δύο πλευρών να επεκταθεί. Μιας και με τα τωρινά δεδομένα, αυτή θα φτάσει στο τέλος της στο φινάλε της σεζόν, όπως προβλέπει το υπάρχον συμβόλαιο του Μπακασέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ