Η ΑΕΚ για τον Φάντροκ (pic)

Η ΑΕΚ για τον Φάντροκ (pic)

Tο μήνυμα της ΑΕΚ για τον Φράντισεκ Φάντρονκ που «έφυγε» σαν σήμερα πριν από 37 χρόνια.

Ο Φράντισεκ Φάντρονκ ήταν ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία της ΑΕΚ καθώς ο Ολλανδοτσέχος τεχνικός οδήγησε την Ένωση μέχρι και τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1976-77 αποκλείοντας κατά σειρά τις Ντιναμό Μόσχας, Ντέρμπι Κάουντι, Ερυθρό Αστέρα και Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς προτού αποκλειστεί στους «4» από την μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου Γιουβέντους.

Στις 9 Οκτωβρίου του 1981, έφυγε από τη ζωή στην Λευκωσία σε ηλικία 67 ετών και θα είναι για πάντα ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Σαν σήμερα, στις 9 Οκτωβρίου του 1981, φεύγει από τη ζωή στην Λευκωσία σε ηλικία 67 ετών ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ιστορία της ΑΕΚ, ο Φράντισεκ Φάντρονκ. Ο Λουκάς Μπάρλος έφερε τον Ολλανδοτσέχο τεχνικό στην Ελλάδα το 1974 και αυτός αναμόρφωσε πλήρως την Ένωση, δημιουργώντας το πανίσχυρο σύνολο των τελών της δεκαετίας του ’70, το οποίο υπό τις οδηγίες του έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA το 1976-77 και κατέκτησε τρεις εγχώριους τίτλους με θεαματικό ποδόσφαιρο μετά την αποχώρησή του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ