Το άγγιγμα του «μάγου»

Το άγγιγμα του «μάγου»

Ο Λούκας Μπογέ έβγαλε μάτια στην πρώτη του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα και μετά τη διακοπή αναμένεται να μπει για τα καλά στην αγωνιστική εξίσωση.

Ο Λούκας Μπογέ έκανε προχθες την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε παιχνίδι της ΑΕΚ και η αλήθεια είναι πως το δείγμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Ο Αργεντινός άσος ήταν καθοριστικός στο να ισοφαρίσει η Ένωση, έχοντας συμμετοχή και στη φάση του γκολ.

Πέρα από αυτή τη στιγμή ωστόσο, ο Μπογέ έδειξε πως πρόκειται για παίκτη τεράστιας κλάσης. Ένας επιθετικός με τεχνική, ταχύτητα και παράλληλα δυνατός. Μια περίπτωση από εκείνες που ξεχωρίζουν με το καλημέρα και που έλειψε πολύ στην ΑΕΚ.

Η Ένωση πιθανότατα δεν έχει άλλον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της με αυτά τα χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό και η παρουσία του Μπογέ είναι ικανή να αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες για τον Δικέφαλο.

Ο 22χρονος άσος ήταν ένα από τα πρόσωπα του ντέρμπι. Χθες όλοι στο τιμ είχαν τεράστια αγωνία για το πως θα ανταποκριθεί ο παίκτης σε ρυθμούς αγώνα. Μετά το τέλος του ματς όλοι τον ρωτούσαν αν ένιωσε κάποια ενόχληση η πόνο.

Ο Μπογέ είχε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του και τόνιζε πως δεν αισθάνθηκε το παραμικρό. Μάλιστα, σημείωσε πως νιώθει απόλυτα έτοιμος για να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Βεβαίως επειδή το πρόβλημα τραυματισμού του είναι ύπουλο, στην ΑΕΚ δεν θα βιαστούν. Η επανένταξη του Μπογέ θα γίνει σταδιακά χωρίς να παρθούν ρίσκα. Ο Αργεντινός άσος θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τη Λαμία, θα δουλέψει εντατικά στη διακοπή του πρωταθλήματος και θα στοχεύσει στο να βρεθεί στο 100% με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Προκειμένου να δώσει με την ποιότητά του το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Όπως έκανε και χθες κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ