Βασιλάκος : «Να βγάλει το ευρωπαϊκό του πρόσωπο και στο πρωτάθλημα»

Βασιλάκος : «Να βγάλει το ευρωπαϊκό του πρόσωπο και στο πρωτάθλημα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος με δηλώσεις του στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έχει δείξει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Βασιλάκος με αφορμή την πορεία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρωτάθλημα μίλησε στον «FAIR PLAY» αρχικά για τις έξι συνεχόμενες νίκες του Δικεφάλου. «Οι νίκες και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ομάδα έχει ξεκινήσει παρά πολύ καλά. Όσο αναφορά τα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγαλύτερη θέληση στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ για τα παιχνίδια που έγιναν στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ κατά γενική ομολογία έδειξε μια αρνητικότητα σε σχέση με τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Έδειξε ότι οι ποιοτικοί παίκτες που έχει κάνουν την διαφορά. Ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Πρίγιοβιτς. Πιστεύω στην Ελλάδα δεν είναι η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε».

Για την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα: «Ο απολογισμός μέχρι στιγμής είναι θετικός. Το θέμα είναι να συνεχιστεί η καλή πορεία στην Ευρώπη και να αρχίσει να παίζει καλύτερα στην Ελλάδα. Στα μεγάλα παιχνίδια και να μην θες να παίξεις παίζεις. Ο τρόπος που παίζει η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικός. Το είδαμε αυτό και κόντρα στη Μπάτε Μπορίσοφ. Ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι την τελευταία δεκαετία κόντρα στη Μπάτε. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα επιπέδου Τσαμπιονς Λίγκ. Σε αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός».

Για το Άρης-ΠΑΟΚ:« Αρχικά η διακοπή θα είναι ωφέλιμη για τον ΠΑΟΚ. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Δεν παίζει ρόλο εάν ο Άρης μόλις ανέβηκε. Είναι το ντέρμπι της πόλης και ο Άρης έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δείχνει σταθερός, έχει κερδίσει ΑΕΚ, Ολυμπιακό και κερδίζει όλα τα μικρά παιχνίδια. Περιμένω την ώρα που αυτή η ομάδα θα βγάλει τον πραγματικό εαυτό της. Εάν ο ΠΑΟΚ βγάλει το Ευρωπαϊκό του πρόσωπο κάνεις δεν μπορεί να τον σταματήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ