Ο Σιμιτζόγλου για τον Φορτούνη, ο Λαΐνης για τις μολότοφ στο ΟΑΚΑ και το -3 της ΑΕΚ

Ο Σιμιτζόγλου για τον Φορτούνη, ο Λαΐνης για τις μολότοφ στο ΟΑΚΑ και το -3 της ΑΕΚ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε το βίντεο του πανηγυρισμού του Φορτούνη, ενώ την υπόθεση για μεγάλης έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ ανέλαβε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης.

Ο πανηγυρισμός του Κώστα Φορτούνη κινητοποίησε τους αρμόδιους φορείς και σύντομα ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι πιθανό να κληθεί σε απολογία. Κάτι που θα συμβεί εάν Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αποφανθεί ότι ο διεθνής επιτελικός μέσος πρέπει να απολογηθεί/τιμωρηθεί για την ενέργειά του. Η οποία, ωστόσο, δεν είναι παρόμοια με εκείνη του Πασχαλάκη, καθώς στην περίπτωση του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ υπήρχαν και ανάρμοστες χειρονομίες.

Εκείνο που ισχύει πάντως είναι ότι ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κίνησε αυτεπάγγελτα τη διαδικασία στην υπόθεση του πανηγυρισμού του Φορτούνη, μετά το γκολ που σημείωσε εναντίον της ΑΕΚ. Ο κ. Σιμιτζόγλου ζήτησε από τη NOVA το σχετικό βίντεο και, αφού το μελετήσει, θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί δίωξη στον διεθνή μεσοεπιθετικό των «ερυθρολεύκων». Σε αυτή την περίπτωση, ο Φορτούνης αντιμετωπίζει τιμωρία μίας ή δύο αγωνιστικών. Υπενθυμίζεται ότι ο Πασχαλάκης είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική και είχε χάσει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αρη.

Αναφορικά με τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του ντέρμπι, της υπόθεσης έχει επιληφθεί ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης. Υπενθυμίζεται ότι για τα μεγάλης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι και τα οποία περιλάμβαναν επιθέσεις των οπαδών της ΑΕΚ με μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες στις αστυνομικές αρχές, η ΑΕΚ κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας της 2-4 αγωνιστικές, αλλά και με αφαίρεση 3 βαθμών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ