«Αν δεν παίζεις στον ΠΑΟΚ, τέρμα η Εθνική»

«Αν δεν παίζεις στον ΠΑΟΚ, τέρμα η Εθνική»

Τα αποτελέσματα της τιμωρίας του Αμρ Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου φτάνουν έως τον αποκλεισμό του από την Εθνική Αιγύπτου. Η κουβέντα με τον Χαβιέρ Αγκίρε και οι έντονες παρατηρήσεις της Ομοσπονδίας στον παίκτη για τη... ζωή του!

Ο Αμρ Ουάρντα ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου, αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης με την Μπενφίκα στη Λισσαβόνα και ενθουσίασε τον κόσμο με τη συνολική του απόδοση. Αποτέλεσμα, να έχει «γράψει» ήδη 10 συμμετοχές με τον Δικέφαλο έως τώρα. Ωστόσο, επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του, ο Αιγύπτιος κατάφερε να τα κάνει… μαντάρα. Αντέδρασε στον αποκλεισμό του από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, έκανε έξαλλο τον Λουτσέσκου και πλέον δεν αποκλείεται να μην ξαναδεί ούτε καν αποστολή του ΠΑΟΚ, έως τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, αυτή η αγωνιστική εξαφάνιση του 25χρονου μεσοεπιθετικού, είναι πολύ πιθανό να έχει παρελκόμενα. Για τα οποία ο παίκτης ενημερώθηκε αρμοδίως αυτές τις ημέρες που βρίσκεται με την εθνική Αιγύπτου, για τα παιχνίδια των προκριματικών του Κόπα Αφρικα, με αντίπαλο τη Σουαζιλάνδη.

Και εάν δεν επιστρέψει άμεσα στα πλάνα του προπονητή του, τότε είναι δεδομένο ότι το όνομά του θα απουσιάζει από τις κλήσεις του. Καθώς και δεν παίζει στον σύλλογό του, αλλά και με την εν γένει (εξωγηπεδική) συμπεριφορά του δεν έχει… ενθουσιάσει ακριβώς του υπεύθυνους της ομοσπονδίας του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρουν οι Αιγύπτιοι, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Χαβιέρ Αγκίρε, μίλησε με τον παίκτη του ΠΑΟΚ και του εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στον Δικέφαλο του Βορρά. Μάλιστα, σημειώνεται ότι τον ενημέρωσε πως εάν αυτή η κατάσταση δεν αλλάξει άμεσα, τότε θα αναγκαστεί να μην τον έχει στις επόμενες κλήσεις του. Πράγμα που ο Ουάρντα δεν θέλει καν να το σκέφτεται.

Από εκεί και πέρα, στην Αίγυπτο τονίζεται ότι παρουσιάζονται ενοχλημένοι με την εικόνα που έχει βγάλει προς τα έξω ο Ουάρντα, σε ό,τι έχει να κάνει με το εξωαγωνιστικό σκέλος της παρουσίας τους. Μάλιστα, τονίζεται ότι στέλεχος της Ομοσπονδίας της Αιγύπτου, μίλησε μαζί του, τον ρώτησε τι συνέβη με τον ΠΑΟΚ, αλλά παράλληλα του έκανε παρατηρήσεις, σχετικά με τη… ζωή του εκτός γηπέδων. Κάτι που η Π.Ο. της αφρικανικής χώρας εξετάζει πάρα πολύ σοβαρά!

Πλέον, είναι σαφές ότι εάν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, ο Ουάρντα θα αποκτήσει πρόβλημα και σε ό,τι έχει να κάνει με τις κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Εντούτοις, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει στάση απέναντί του ο Λουτσέσκου. Και ο μόνος τρόπος να το κάνει είναι να πειστεί ότι ο παίκτης άλλαξε… μυαλά. Κάτι που δεν συμβαίνει εύκολα από τη μία ημέρα στην άλλη. Εάν, λοιπόν, ο Ρουμάνος επιμείνει, τότε ο Ουάρντα είναι αναγκασμένος να βρει την επόμενη ομάδα του τον Ιανουάριο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ