ΑΕΚ και Λόπες τα… μιλήσανε, τα συμφωνήσανε μέχρι το 2022

ΑΕΚ και Λόπες τα… μιλήσανε, τα συμφωνήσανε μέχρι το 2022

Ο τραυματίας Ελντερ Λόπες επεκτείνει το συμβόλαιο του για ακόμη τρία χρόνια

Οπως έπραξε με τον Πέτρο Μάνταλο, τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, τον Μιχάλη Μπακάκη, όπως είχε πρόθεση και με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον Γιάκομπ Γιόχανσον, μετά από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς έτσι κάνει η ΑΕΚ και με τον Ελντερ Λόπες. Τι; Τους στηρίζει έμπρακτα και αμέσως μετά το χειρουργείο τους επεκτείνει το συμβόλαιο πολύ πριν λήξει το τρέχον. Στην περίπτωση του Τσιγκρίνσκι ο ίδιος αρνήθηκε να γίνει για αυτό τον λόγο ανανέωση και ήθελε να το αποδείξει αγωνιστικά ότι το αξίζει, ενώ σε αυτή του Γιόχανσον ο Σουηδός χαφ ήθελε να φύγει από την χώρα εξ’ αρχής και δεν το συζήτησε καν. Όπως και έγινε.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Λας Πάλμας, είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο και τώρα το επεκτείνει μέχρι το 2022. Η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ ήταν για διετή ανανέωση με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, ωστόσο επιθυμία του Λόπες ήταν να είναι κλειστό το συμβόλαιο. Ετσι και αποφασίστηκε να γίνει και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί το deal.

Μάλιστα αναφορικά με τις αποδοχές του ο Λόπες έπαιρνε περίπου στις 300.000 ευρώ και πλέον το ποσό έχει αυξηθεί, ενώ έχει μπει και ρήτρα.

Έτσι, ο Πορτογάλος ικανοποιείται σε… απόλυτο βαθμό σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ίδιο, όπου πρέπει να δουλέψει σωστά για να επανέλθει γερός και δυνατός. Και στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ο Λόπες ακόμη δεν έχει δώσει το μάξιμουμ που μπορεί αγωνιστικά, μιας και αποτελεί ένα… πολυεργαλείο αριστερά για την θέση του μπακ χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ