«Δορυφόρος του Παναθηναϊκού η Μουσκρόν»

«Δορυφόρος του Παναθηναϊκού η Μουσκρόν»

ΜΜΕ του Βελγίου ισχυρίζεται πως υπάρχει ενδεχόμενο η Μουσκρόν να αποτελέσει «δορυφόρο» του Παναθηναϊκού μετά την απόκτηση μετοχών της πράσινης ΠΑΕ από τον Παϊρότζ.

 

Μετά την χθεσινή (9/10) ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου στην πλευρά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών. Όπως είναι φυσικό, η είδηση μεταφέρθηκε σε αρκετά ΜΜΕ του Βελγίου, λόγω του ότι εμπλέκεται στην ομάδα της Μουσκρόν.

Ειδικότερα, δημοσίευμα της χώρας υποστηρίζει ότι είναι πιθανό «εφόσον ο Παϊρόζ διατηρήσει μετοχές και στις δύο ομάδες, η Μουσκρόν να αποτελέσει “δορυφόρο” του Παναθηναϊκού».

Πάντως να σημειώσουμε ότι πως ο Ταϊλανδός επιχειρηματίες έχει δηλώσει πως επιθυμεί να απεμπλακεί από τη Μουσκρόν όταν αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Κάτι το οποίο προφανώς δεν έχει γίνει και τυπικά ακόμη.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος των Βέλγων, Πάτρικ Ντεκλέρκ, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι «Σίγουρα δεν είναι καλό το γεγονός πως ο Παϊρόζ θέλει να πουλήσει τις μισές μετοχές του, αλλά δεν είναι δραματικό. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως θέλει να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό προκειμένου να δανειστούμε παίκτες από την ελληνική ομάδα και αυτό είναι κάτι που συζητάμε».

Εξάλλου σύμφωνα, με την εφημερίδα «Het Nieuwsblad», ο Παϊρόζ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει όλες του τις μετοχές, με τον Ντεκλέρκ αναφέρει πως «…Τα πάντα είναι πιθανά αλλά για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα καθώς δεν μας έχει διαμηνύσει κάτι τέτοιο. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε την ομάδα. Δεν είναι, άλλωστε, εύκολο να πουλήσει την ομάδα με μπάτζετ 8 εκατ. ευρώ που είναι και το χαμηλότερο στην κατηγορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ