ΑΕΚ: Μέσα ο Βάργκα για Ολυμπιακό, εκτός ο Στρακόσα

ΑΕΚ: Μέσα ο Βάργκα για Ολυμπιακό, εκτός ο Στρακόσα

Ο Μπάρναμπας Βάργκα προπονήθηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τον Θωμά Στρακόσα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η ΑΕΚ προπονήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μπροστά σε περισσότερους από 20.000 οπαδούς της στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκο Νίκολιτς είδε τον Μπάρναμπας Βάργκα να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του. Θυμίζουμε πως ο Ούγγρος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο της Τούμπας λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά, ωστόσο δεν ήταν κάτι σοβαρό όπως αποδείχθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ο Μοντέρο αναδείχθηκε MVP των playoffs της Euroleague

Από εκεί και πέρα, ο Θωμάς Στρακόσα έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρεί κι έτσι θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει και πάλι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον μηνίσκο και αναμένεται από τη νέα σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, θέλουν όμως να κλείσουν με νίκη τη σεζόν ώστε να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την στήριξή του σε όλη τη χρονιά. Παράλληλα, θα επιδιώξουν να διατηρήσουν και το αήττητο στη Super League που αυτή την στιγμή είναι στα 23 παιχνίδια.

Στο τέλος της προπόνησης ο Μάριος Ηλιόπουλος πήρε το μικρόφωνο και μίλησε σε παίκτες και κόσμο λέγοντας: «Λαέ της ΑΕΚ! Παλικάρια της ΑΕΚ! Από σήμερα θα ακούνε ΑΕΚ και θα τρίζει η γη, θα γίνεται σεισμός! Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ομάδα, δεν είναι ιδέα, η ΑΕΚ είναι κίνημα! Τα παλικάρια μας εδώ, τα θηρία αυτά, το φέρανε αυτό που θέλανε φέτος! Τα θηρία μας, του Μάρκο Νίκολιτς! Δείξαμε στη νεολαία πως μπορεί να ονειρεύεται, για νέα πράγματα, για κατακτήσεις με αξιοπρέπεια, με καθαρότητα,έξω από λάσπη, για να μπορούν τα παιδιά να διεκδικούν το μέλλον τους! Όλοι μαζί ενωμένοι, κι αύριο το ίδιο! Από αύριο σταματά το σύνθημα για τις μάνες, είναι τα ιερά σύμβολα, το πρωτάθλημα το κερδίσαμε τη μέρα που γιορτάζουν οι μάνες! Σας φιλώ, σας αγαπώ και αυτή η ομαδάρα με τους ανθρώπους που είμαστε όλοι ενωμένοι σαν γροθιά, θα είμαστε πρωταγωνιστές στην αρένα, στα πάντα! Σας αγαπώ! Δείξαμε τον δρόμο της νίκης, της κατάκτησης! Έχουμε πολλή δουλειά αύριο!»

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ