Αφεντικό και επίσημα ο Μπούσης, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για το ιστορικό ΔΣ

Αφεντικό και επίσημα ο Μπούσης, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για το ιστορικό ΔΣ

Πραγματοποιήθηκε η ιστορική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, παρουσία και του Γιώργου Σαμαρά. Ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία για τη σύσταση του νέου ΔΣ, του οποίου θα ηγηθεί ο Μιχάλης Μπούσης. Κόσμος έξω από το ξενοδοχείο. Τι ανέφερε η ανακοίνωση των Κρητικών.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία αναφέρεται στα θέματα που συζητήθηκαν στο ιστορικό ΔΣ της Τετάρτης (10/10), στη διάρκεια του οποίου ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία για την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από τον Μιχάλη Μπούση, ο οποίος θα φτάσει στο Ηράκλειο την προσεχή Κυριακή, 14 Οκτωβρίου.

Η αλλαγή είχε επισημοποιηθεί από τις 4 Οκτωβρίου, κατόπιν της έγκρισης της ΕΕΑ για τη μεταβίβαση των μετοχών στον ομογενή επιχειρηματία που επί του παρόντος βρίσκεται στο Σικάγο.

Τα όσα συζητήθηκαν, λοιπόν, αφορούν στην εκλογή των μελών για το νέο ΔΣ, του οποίου τα ονόματα γνωστοποιούνται στο τέλος της ανακοίνωσης, αλλά και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για συγκεκριμένους λόγους.

Αναμενόμενα, το «παρών» έδωσε και ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος ανέλαβε θέση στο ΔΣ, αλλά και ο δημοσιογράφος Μανώλης Βογιατζάκης, που αναμένεται να αποτελέσει τον νέο διευθυντή επικοινωνίας της κρητικής ομάδας.

Έξω από το ξενοδοχείο IBIS, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, ήταν και αρκετός κόσμος της ομάδας, ο οποίος φυσικά αντιμετώπισε με πανηγυρικό τρόπο την εν λόγω εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με θέματα:

1) Εκλογή νέων μελών Δ.Σ.

2) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση ποσών που αφορούν:

α) σε ταμειακές διευκολύνσεις,

β) σε οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους.

Το νέο Δ.Σ απαρτίζουν οι κ.κ.:

Μιχαήλ Μπούσης, Ευάγγελος Παλυβός, Γρηγόριος Παλυβός, Γεώργιος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Ιάσονας Παπαστεφανάκης, Παναγιώτης Σπυριδάκης (εκπρόσωπος Ερασιτέχνη ΟΦΗ), Μιχάλης Μυλωνάκης (αναπληρωματικό μέλος)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ