Καμαρά: Το «διαμάντι» του Θρύλου στο στόχαστρο της Νιούκαστλ

Καμαρά: Το «διαμάντι» του Θρύλου στο στόχαστρο της Νιούκαστλ

Ο Μαντί βγάζει... μάτια με την ερυθρόλευκη φανέλα και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων – Τα «τσεκαρίσματα» και το προφίλ του Αφρικανού που ταιριάζει «γάντι» στην πολιτική των Ανθρακορύχων.

Το όνειρό του ζει στον Ολυμπιακό ο Μαντί Καμαρά, με 21χρονο μέσο να διαπρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο άσος από τη Γουϊνέα το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας μεταπήδησε σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο Αφρικανός χαφ μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί συνολικά σε 11 αγώνες με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Μία από τις ομάδες που «γλυκοκοιτάζουν» τον Μαντί Καμαρά είναι και η Νιούκαστλ!

Η βρετανική ομάδα την περασμένη Κυριακή είχε στείλει άνθρωπο στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά τον 21χρονο χαφ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά η Νιούκαστλ «τσέκαρε» τον μέσο των Πειραιωτών, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με την Μπέρνλι στην Αγγλία για το Europa League.

Ο Καμαρά έχει εισβάλλει για τα καλά στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα και αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα «διαμάντια» του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Οι Ανθρακωρύχοι έχουν εντυπωσιαστεί με τις ικανότητες του 21χρονου μέσου έχουν και τα βλέμματά τους στραμμένα πάνω του.

Μάλιστα, ο άσος των Πειραιωτών αγωνίζεται σε μία θέση που η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει πρόβλημα, καθώς μόνο ο Μο Ντιαμέ είναι καθαρός κόφτης. Ο Ράφα Μπενίτεθ θα ήθελε στο ρόστερ έναν παίκτη σαν τον Καμαρά, ενώ το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα και στην πολιτική της διοίκησης της βρετανικής ομάδας, η οποία ψάχνει για νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Το σκάουτινγκ της Νιούκαστλ στον Καμαρά θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, με τον χαφ του Ολυμπιακού να αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους των Ανθρακορύχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ