«Ο Ερασιτέχνης θα είναι κοντά στη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ»

«Ο Ερασιτέχνης θα είναι κοντά στη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε για να πειστεί ο Μιχάλης Μπούσης να αναλάβει τα ηνία, ενώ επισήμανε τη στήριξη του Ερασιτέχνη στη νέα αυτή προσπάθεια.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, τοποθετήθηκε σχετικά με την επισημοποίηση της αλλαγής σελίδας της κρητικής ομάδας, μετά το ιστορικό ΔΣ της Τετάρτης (10/10). Τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε από ανθρώπους όπως ο Γιώργος Σαμαράς για να πειστεί ο Μιχάλης Μπούσης να αναλάβει τα διοικητικά ηνία, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τη στήριξη του Ερασιτέχνη στη νέα αυτή προσπάθεια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Δανδάλη:

«Είναι μια μεγάλη μέρα. Με την ολοκλήρωση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης το σωματείο, αποκτάει επιτέλους ένα ιδιοκτήτη. Ένα ιδιοκτήτη, ο οποίος θέλει να προχωρήσει την ομάδα, να την κάνει μεγάλη όπως ήταν παλαιότερα. Να γίνει ένα σωματείο, το οποίο θα το καμαρώνουν όλοι.

Για εμένα είναι σημαντική η προσπάθεια που έκανε ο Γιάννης Σαμαράς, ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ηλίας Πουρσανίδης, οι οποίοι έπεισαν αυτόν τον άνθρωπο, που δεν ήταν ΟΦΗ, να μπει σε αυτό το σωματείο και να βοηθήσει τα μέγιστα.

Το αθλητικό σωματείο θα είναι κοντά στη νέα προσπάθεια.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ βλέπει τον οργανισμό ΟΦΗ σαν ένα και έχει κάνει μεγάλες οικονομικές θυσίες για αυτό.

Εύχομαι καλή δύναμη, στη νέα προσπάθεια και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ