Αναστασίου : «Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τον τίτλο»

Αναστασίου : «Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τον τίτλο»

Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είχε πρόταση από τον Δικέφαλο τον Ιανουάριο του 2016 αλλά την απέρριψε.

Ο Γιάννης Αναστασίου παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο «Sport24 Radio 103». Σε αυτήν αναφέρθηκε σε πολλά θέματα από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο…

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα στην Ελλάδα αλλά και για την πρόταση που του είχε κάνει ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2016, όταν ουσιαστικά αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Τούντορ και πριν αναλάβει την ομάδα ο Βλάνταν Ίβιτς.

Για την πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2016 είπε: «Είχα υποσχεθεί στην οικογένειά μου ότι θα πάω στο εξωτερικό. Εφυγα από τον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο του 2015 και τον Γενάρη είχα πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Το είχα υποσχεθεί όμως στην οικογένειά μου».

Για το αν του λείπει η Super League: «Τότε σε σύγκριση με τώρα είναι διαφορετικό το επίπεδο. Υπάρχει ανταγωνισμός σήμερα, είναι πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ, υπάρχει η ΑΕΚ που πήρε πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός αποδυναμώθηκε αλλά είναι και πάλι δυνατός. Ανέβηκαν ο ΟΦΗ και ο Άρης, είναι πιο σταθερός ο Ατρόμητος».

Για το αν παίκτες όπως ο Τουρέ ή ο Μπίσεσβαρ υστερούν στη Super League: «Όχι, άλλωστε ο Μπίσεσβαρ το έχει δείξει. Ο Τουρέ από την στιγμή που θα είναι fit, σίγουρα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα και εμπειρία. Πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που βοηθάει και με την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια».

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος: «Όπως έχει διαμορφωθεί το πρωτάθλημα το πρώτο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η πορεία στην Ευρώπη. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά οι ευκαιρίες που έχει δείξει σε κάποιες εναλλακτικές επιλογές έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν σε βάθος χρόνου, αλλά 1-2 παιχνίδια. Η ΑΕΚ έχει πολλούς τραυματισμούς και σίγουρα θα επανέλθει, γιατί όπως φαίνεται στην Ευρώπη δύσκολα θα προχωρήσει. Για τον Ολυμπιακό μεγάλο ρόλο θα παίξει αν θα συνεχίσει στην Ευρώπη, γιατί κι αυτός έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ. Νομίζω η μάχη θα είναι μέχρι τέλος. Αλλά με την εικόνα των ομάδων ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ