Χωρίς Αλεφ η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με την Λαμία

Χωρίς Αλεφ η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με την Λαμία

Ο Αλεφ δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ούτε στο αυριανό ματς Κυπέλλου με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος

Χωρίς τον Αλεφ και με πολλά νέα πρόσωπα συμπληρώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (18:00) παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία στο γήπεδο της Καλλιθέας.

O Βραζιλιάνος μέσος της ΑΕΚ έχασε τα ματς με ΟΦΗ, Μπενφίκα και Ολυμπιακό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί ότι δεν είναι 100% έτοιμος και δεν θέλει να ρισκάρει να τον χάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για αυτό και τον άφησε εκτός ώστε να τον έχει διαθέσιμο για το επόμενο επίσημο ματς, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη σε 10 ημέρες.

Στην αποστολή μπήκαν και αρκετά νέα πρόσωπα. Ο Γιαννίκογλου, ο Σβάρνας, ο Γιαννούτσος, ο Αϊντάρεβιτς, ο Μπάμπης, ο Μπότος και ο Γιούσης.

Ο Έκι Πόνσε και ο Χρήστος Αλμπάνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μάριος Οικονόμου έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες (πλην διεθνών) προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία. Σε αυτές βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Μπογέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ