Έξαλλοι στην ΑΕΚ: «Προκατασκευασμένη εκτέλεση! -Το μήνυμα ελήφθη»

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρούν ότι η σημερινή τιμωρία της ήταν «προκατασκευασμένη εκτέλεση» της ομάδας

Έξαλλοι στην ΑΕΚ: «Προκατασκευασμένη εκτέλεση! -Το μήνυμα ελήφθη» | to10.gr

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την σημερινή πολύ σκληρή τιμωρία της για αφαίρεση 3 βαθμών και τιμωρία της έδρας της για δύο παιχνίδια για όσα έγιναν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός ανέφερε με οργή. «Το μήνυμα ελήφθη. Η προκατασκευασμένη εκτέλεση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θεωρούμε δεδομένο ότι αυτή η απόφαση-έκτρωμα θα πέσει στην έφεση».

Οπότε αναμένεται δυναμική αντίδραση της ΑΕΚ και στην έφεση, η οποία έχει ξεκινήσει και προετοιμάζεται από τα στελέχη του νομικού τμήματος της ΠΑΕ. Και αυτό διότι θεωρούν άπαντες στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια ότι η σημερινή απόφαση είναι… εκτέλεση για την ομάδα και δεν έχει καμία σχέση με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Στην σημερινή εκδίκαση ήρθε στο… τραπέζι και η τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα μεγάλα επεισόδια με τον Άρη στην Τούμπα, πριν λίγες ημέρες. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μόλις 15.000 ευρώ πρόστιμο, παρότι υπήρχαν τραυματίες και υλικές ζημιές με καμένη κλούβα.

Μάλιστα στο τέλος της εκδίκασης ο δικαστής συγκρίνοντας τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ-Αρης είπε ότι πρόκειται για διαφορετικές επιτροπές χωρίς όμως η πλευρά της ΑΕΚ να έχει αναφέρει πουθενά την υπόθεση του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο