Έξαλλοι στην ΑΕΚ: «Προκατασκευασμένη εκτέλεση! -Το μήνυμα ελήφθη»

Έξαλλοι στην ΑΕΚ: «Προκατασκευασμένη εκτέλεση! -Το μήνυμα ελήφθη»

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρούν ότι η σημερινή τιμωρία της ήταν «προκατασκευασμένη εκτέλεση» της ομάδας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την σημερινή πολύ σκληρή τιμωρία της για αφαίρεση 3 βαθμών και τιμωρία της έδρας της για δύο παιχνίδια για όσα έγιναν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός ανέφερε με οργή. «Το μήνυμα ελήφθη. Η προκατασκευασμένη εκτέλεση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θεωρούμε δεδομένο ότι αυτή η απόφαση-έκτρωμα θα πέσει στην έφεση».

Οπότε αναμένεται δυναμική αντίδραση της ΑΕΚ και στην έφεση, η οποία έχει ξεκινήσει και προετοιμάζεται από τα στελέχη του νομικού τμήματος της ΠΑΕ. Και αυτό διότι θεωρούν άπαντες στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια ότι η σημερινή απόφαση είναι… εκτέλεση για την ομάδα και δεν έχει καμία σχέση με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Στην σημερινή εκδίκαση ήρθε στο… τραπέζι και η τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα μεγάλα επεισόδια με τον Άρη στην Τούμπα, πριν λίγες ημέρες. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μόλις 15.000 ευρώ πρόστιμο, παρότι υπήρχαν τραυματίες και υλικές ζημιές με καμένη κλούβα.

Μάλιστα στο τέλος της εκδίκασης ο δικαστής συγκρίνοντας τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ-Αρης είπε ότι πρόκειται για διαφορετικές επιτροπές χωρίς όμως η πλευρά της ΑΕΚ να έχει αναφέρει πουθενά την υπόθεση του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ