«Ξένοι διαιτητές παντού, να φύγουν Τριτσώνης, Κουκουλάκης»

«Ξένοι διαιτητές παντού, να φύγουν Τριτσώνης, Κουκουλάκης»

Όλη η αλήθεια για το κλίμα στη πρόσφατη συνάντηση και η παραδοχή από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ. Έντονη δυσαρέσκεια από τους ερυθρόλευκους, ζήτησαν ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των μεγάλων της Σούπερ Λίγκας ενώ απαίτησαν την αποχώρηση των Τριτσώνη και Κουκουλάκη. ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ «άδειασαν» τον Τριτσώνη...

Από τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι της UEFA και της FIFA με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στο «Roast House» δίπλα από το Χίλτον ήταν και οι πρόσφατες… ομορφιές του Σταύρου Τριτσώνη.

Του Διευθυντή Ακαδημίας της ΚΕΔ, που πήγε και βαθμολόγησε τον Κριστόφερσεν στο Βίντι – Μπάτε Μπορίσοφ και μετά τον έφερε συστημένο στο ελληνικό πρωτάθλημα και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Η εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Λίνα Σουλούκου, έβαλε τα πράγματα στη σωστή θέση και έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο που κατευθύνει τα πάντα», ζητώντας την απομάκρυνση του Σταύρου Τσιτσώνη αλλά και του Μιχάλη Κουκουλάκη, που πληρώνεται για το VAR ενώ εν έχει εφαρμοστεί ακόμη.
Ειδικά για τον πρώτο, προκύπτει τεράστιο θέμα αφού η UEFA και η FIFA τον «άδειασαν» και οι επιλογές που υπάρχουν πλέον, είναι η εξής μία: η απομάκρυνση του από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Τέτοιες επιλογές εκθέτουν μέχρι και την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία και τις διοργανώσεις της, όπως ειπώθηκε. «Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, τα οποία αφήνουν και την παραμικρή υπόνοια» σχολιάστηκε από τους αξιωματούχους της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ειδικά για την διαιτησία, έγινε τεράστιο θέμα και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, ζήτησαν ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των μεγάλων (όχι μόνο τα ντέρμπι) μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί αποδείχθηκε ότι μέχρι τώρα εκεί έχουν γίνει εγκλήματα κ αλλοίωσαν αποτελέσματα. Η απάντηση που δόθηκε δεν ήταν αρνητική. Ειπώθηκε ότι η ΚΕΔ θα εξετάσει κοινό αίτημα ομάδων να έχουν ξένο διαιτητή αν και τώρα κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.

«Στην ΕΠΟ δεν λειτουργεί τίποτα…»

Σε ότι αφορά το κλίμα στη συνάντηση, μόνο συναινετικό δεν ήταν, όπως πέρασε προς τα έξω από την ΕΠΟ.

Η νομική σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Ευαγγελία Σουλούκου ζήτησε τον εξορθολογισμό των εξόδων της ΕΠΟ, φέρνοντας ως παράδειγμα μελέτη σύμφωνα με την οποία η Super League πληρώνει από ποσοστά επί των μεταγραφών, των προστίμων και των τηλεοπτικών συμβολαίων κτλ, συνολικό ποσό ύψους 11-12 εκατ. ευρώ.
Επίσης, η ΕΠΟ προ διετίας είχε 60 υπαλλήλους και τώρα έχει 100!

Ειδικά για την Ομοσπονδία, όπως έγινε αντιληπτό, δεν υπάρχει καθόλου καλή εικόνα στην UEFA και τη FIFA. «Δεν λειτουργεί τίποτα» ειπώθηκε παρόντος του υπερσυμβούλου, Πετρ Φούσεκ που «ζει» καθημερινά στο Πάρκο Γουδή και έχει σχηματίσει άποψη. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Τσέχος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ