«Φοβούνται το λαϊκό έρεισμα του Σαββίδη»

«Φοβούνται το λαϊκό έρεισμα του Σαββίδη»

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης (πρώην αντί περιφερειάρχης και νομάρχης Ημαθίας) μίλησε για τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, με τον οποίο είναι φίλοι.

Ο πρώην αντί περιφερειάρχης και νομάρχης Ημαθίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, είναι φίλος του Ιβάν Σαββίδη. Μίλησε στον «Fair Play fm» για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και τον πόλεμο τον οποίο δέχεται, από διάφορες πλευρές και όχι μόνο μέσα από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αρχικά τόνισε: «Ο Ιβάν Σαββίδης ξέρουμε από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα είχε πολλές αντιπαραθέσεις. Δημοσιεύματα όμως που δεν ονομάτιζαν, το σημερινό δημοσίευμα όμως ονομάτισε και δεν πρόκειται για μία φυλλάδα κάποιας τοπικής εφημερίδας αλλά ενός κολοσσού, έτσι ο Σαββίδης θα το δει με άλλη σοβαρότητα και θα αντιδράσει όπως πρέπει».

Για τις επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη στη χώρα μας είπε: «Οι επενδύσεις του Σαββίδη πήραν προβληματικές επιχειρήσεις και τις ανάστησαν. Έδωσε νέες θέσεις εργασίας, πλήρωσε φόρους και είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές. Ο Σαββίδης είναι Έλληνας, και ας άκουσε τόση λάσπη, αγαπάει τον τόπο του. Εγώ δεν έχω δει κάτι από τον Σαββίδη που είναι κατά της διοίκησης της Ελλάδας, ίσα ίσα εγώ τον βλέπω δίπλα στην Κυβέρνηση. Δεν μπορώ να καταλάβω την βάση που είχε αυτό το δημοσίευμα, για αυτό ο Σαββίδης θα το πάρει στα σοβαρά. Οι ξένοι βλέπουν και το έρεισμα. Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε μία μεγάλη ομάδα και την μεγάλωσε ακόμα παραπάνω, βλέπουν ότι έχει κόσμο από πίσω του ο Σαββίδης και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους και αυτό φοβούνται. Δεν είναι μόνο οι επενδύσεις αλλά και η επιρροή του στην Ελλάδα. Αν βάλουμε κάτω τα θετικά του Ιβάν Σαββίδη θα δούμε μεγάλες αλλαγές».

Σχετικά με το τι άνθρωπος είναι ο Ιβάν Σαββίδης: «Δεν τα βάζει εύκολα κάτω, είναι από τους σκληρούς Πόντιους. Δεν καταλαβαίνει τίποτα από αυτά, αλλά πρέπει να τα πάρει στα σοβαρά αυτά που συμβαίνουν. Ο Σαββίδης ήρθε εδώ για να μείνει, νιώθει ότι ζει στον τόπο του, αγαπάει το χώμα που πατάει, αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι. Για να κλείσω Τις πολύ δύσκολες στιγμές, που είναι οι φίλοι του για να τον υπερασπιστούν; Εγώ όταν έρχεται η ώρα ξέρω που να τον βρω, οι άλλοι όμως που έχουν ευνοηθεί, που είναι;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ