Τερζανίδης: «Ο ΠΑΟΚ καλύτερος στην Ελλάδα, ακόμη και στο 60% των δυνατοτήτων του»

Τερζανίδης: «Ο ΠΑΟΚ καλύτερος στην Ελλάδα, ακόμη και στο 60% των δυνατοτήτων του»

Ο Χρήστος Τερζανίδης θεωρεί τον φετινό Δικέφαλο άξιο να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά φοβάται τις… «τρικλοποδιές» που θα προσπαθήσουν να του βάλουν.

Ο Χρήστος Τερζανίδης υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του ’70. Μιλώντας στον «FAIR PLAY 96,1» μίλησε με μεγάλη αισιοδοξία για το παρόν της ομάδας.

Σχετικά με τον φιλανθρωπικό αγώνα που έδωσαν οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα είπε: «Ήταν για ένα άρρωστο κοριτσάκι. Ο Δήμος Νεάπολης οργάνωσε αυτό το τουρνουά οπού συμμετείχε όλη η Νεάπολη και πήγαμε κι εμείς. Είναι συγκινητικό γιατί το κοριτσάκι είναι 10χρονών. Υπάρχει μεγάλη αλληλεγγύη ανάμεσα στους ανθρώπους σε τέτοια θέματα».

Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Αποτελεί εγγύηση η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Από την στιγμή που είναι τακτοποιημένα όλα τα οικονομικά, υπάρχει πειθαρχεία και στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και έχει πάρει όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, στην Ελλάδα είμαστε, όλοι ξέρουμε τι γίνεται και έτσι διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις, αφού είδαμε τι έγινε πέρσι. Δεν μπορεί να φανταστεί το μυαλό ανθρώπου τι μπορούν να κάνουν. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει ακόμη και τους διαιτητές μέσα στο γήπεδο. Έχω μία ανησυχία και περιμένω τι θα σκαρφιστούν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχει κανένα θέμα ο ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης έχει λύσει όλα τα προβλήματα, αφού όταν είναι λυμένο το οικονομικό όλα πάνε καλά. Διοίκηση, φίλαθλοι, παίκτες είναι όλοι μαζί. Η ομάδα έχει βάθος, αφού έχει τρεις στόχους φέτος και ο καθένας μπορεί να αναπληρώσει το κενό κάποιου. Όσοι δεν έχουν παίκτες που να μπορούν να αντικαταστήσουν άλλους, θα έχουν πρόβλημα».

Για τη συνέχεια της σεζόν μετά τη διακοπή είπε: «Είναι τα παιχνίδια τόσο σημαντικά που δεν μπορεί ο προπονητής να ρισκάρει. Πρέπει όλοι να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους παίκτες, στα θέματα τακτικής. Ο προπονητής δικαιώνεται από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα».

Για τον Λουτσέσκου είπε: «Οι προπονητές αλλάζουν όταν δεν πάει καλά η ομάδα. Όταν όμως πηγαίνει καλά,  συμβάλλει και ο προπονητής, η ομάδα δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής αλλά είναι γενικά όλος ο οργανισμός. Ο προπονητής είναι ένα κομμάτι από το σύνολο και ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου, αφού κάνει την δουλειά του. Υπάρχει πειθαρχία, οι φίλαθλοι είναι χαρούμενοι, κόπηκαν 20 χιλιάδες διαρκείας και το γήπεδο πλέον είναι μικρό».

Σχετικά με την σύγκριση του παλιού ΠΑΟΚ με τον τωρινό: «Οι ποδοσφαιριστές τώρα είναι επαγγελματίες, εμείς ήμασταν ερασιτέχνες. Ο ΠΑΟΚ είναι φέτος η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα παίζοντας ακόμα στο 60% των δυνατοτήτων του».

Σχετικά με την Ευρώπη: «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί στην Ευρώπη. Φέτος, ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα αφού οδηγεί σε έναν πιο εύκολο δρόμο για το Champions League και μετά είναι το Κύπελλο και το Europa League».

Σχετικά με την Νέα Τούμπα: «Πρέπει να γίνει. Πλέον η Τούμπα είναι μικρή για τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο οι θέσεις αλλά γενικά όλες οι υποδομές. Θέλουμε να κάνουμε μία μεγάλη ομάδα άρα θέλουμε και ένα μεγάλο γήπεδο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ