Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού (pics)

Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού (pics)

Πάνω από 190 προπονητές από όλο τον κόσμο στο φετινό σεμινάριο των «ερυθρόλευκων» Σχολών – Σήμερα διεξήχθη το θεωρητικό μέρος στο Καραϊσκάκη και αύριο θα πραγματοποιηθεί το πρακτικό σκέλος στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομής του. Σήμερα (13/10), ξεκίνησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ετήσιο σεμινάριο των «ερυθρόλευκων» Σχολών, στο οποίο λαμβάνουν μέρος 190 προπονητές από όλο τον κόσμο!

Αυτή είναι η 8η φορά που πραγματοποιείται το εν λόγω σεμινάριο και έχει ως σκοπό οι προπονητές των Σχολών να αντιληφθούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ακαδημία του συλλόγου. Τα «μαθήματα» είναι χωρισμένα σε δύο μέρη, με το πρώτο, το θεωρητικό, να διεξάγεται σήμερα στο φαληρικό γήπεδο, ενώ το πρακτικό μέρος θα πραγματοποιηθεί αύριο (14/10) στο Ρέντη.

Το «παρών» στο σεμινάριο δίνουν 190 προπονητές, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από τις Σχολές σε Κύπρο, Λονδίνο και Σικάγο. Τους «ερυθρόλευκους» προπονητές υποδέχθηκαν στο Καραϊσκάκη ο Διευθυντής Σχολών Βασίλης Νάνος, ο Διευθυντής Ακαδημίας Ρικάρντο Πέρες, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Χρήστος Θέος, το μέλος του προπονητικού επιτελείου της Κ17, Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και αρκετά ακόμα στελέχη της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σεμινάριο παρευρέθηκε και ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος μίλησε στους προπονητές για τα κοινά σημεία των δύο αθλημάτων, αλλά και για τη σκληρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ενας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του συλλόγου και πέρσι οδήγησε τους Ερυθρόλευκους στην κορυφή της Ευρώπης! Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, βραβεύτηκε ο υπεύθυνος της Σχολής του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα, Νίκος Ρόγκας, για τα 14 σερί χρόνια παρουσίας της Σχολής στο «ερυθρόλευκο» δίκτυο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από σεμινάριο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ