Τι θα φέρουν τον χειμώνα, τα… καλοκαιρινά «όχι» του Νταμπίζα στους φίλους του Παϊρότζ

Τι θα φέρουν τον χειμώνα, τα… καλοκαιρινά «όχι» του Νταμπίζα στους φίλους του Παϊρότζ

Ο Ταϊλανδός δηλώνει «σούπερ ευχαριστημένος» με τη δουλειά του Έλληνα τεχνικού διευθυντή. Το καλοκαίρι όμως ο «Ντάμπι» έριξε πόρτες στις προτάσεις Ζάχαβι και Ραμαντάνι. Και αυτή είναι μια λεπτομέρεια που έχει τη σημασία της, όταν και αν ο Παϊρότζ θα πάρει στα χέρια του το Τριφύλλι  

Ακαταλαβίστικο το… περιβάλλον στον πλανήτη ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκός. Και έτσι θα παραμείνει μέχρι ο Αλαφούζος ή ο Παϊρότζ να δώσουν στοιχεία για την περίφημη συμφωνία τους, που προς το παρόν ούτε αριθμούς βάζουν στο τραπέζι, ούτε λεφτά στο ταμείο της Πράσινης ΠΑΕ.

Τέλος πάντων δικές τους δουλειές είναι αυτές. Δική τους και η ευθύνη να ενημερώσουν πρωτίστως το κοινό του Παναθηναϊκού και συνολικά την ποδοσφαιρική κοινότητα. Ένα «θεριό» αλλάζει χέρια (λέμε τώρα), όχι ο Αστέρας Ραχούλας που έπαιζε στον ALPHA.

Όχι, δεν θα αας πάω στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ούτε στο οικονομικό. Στον Παναθηναϊκό θα μείνω και μάλιστα με διάθεση να σας αποκαλύψω κάτι που όλοι το βλέπουν αλλά κανείς δεν μιλά. Γιατί όλα αυτά τα «χαριτωμένα» για το πόσο ο Ταϊλανδός εκτιμά την δουλειά του Δώνη και του Νταμπίζα, μπορεί οι ρεπόρτερ να είναι υποχρεωμένοι να τα γράψουν, αλλά δεν ξέρουμε τι σχέση έχουν με την πραγματικά.

Φοβερό είναι το συγκεκριμένο «δίδυμο». Τον πάει τρένο τον Παναθηναϊκό, και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Για τη δουλειά του, το χαμηλό προφίλ του, τις ποδοσφαιρικές απαντήσεις που δίνει στο χορτάρι. Ο Παϊρότζ όμως δεν είναι μόνος του. Έχει μαζί τον Άβρααμ Γκραντ, δηλαδή τον Πίνι Ζάχαβι. Έχει τον Φάλι Ραμαντάνι (που τον κυνηγά όλη η Ευρώπη, αλλά επίσης κανείς δεν μιλά για αυτό στο Τριφύλλι).

Όλο αυτό το τιμ είναι με τον Παϊρότζ προτού ξεκινήσει η «φάμπρικα» στην Ελλάδα. Ήταν εκεί και το καλοκαίρι που όσο ο Ταϊλανδός τα έλεγε με τον Αλαφούζο, ο Νταμπίζας και ο Δώνης έχτιζαν το ρόστερ. Φίλοι μου λοιπόν, μου εξήγησαν ότι μέσω Παϊρότζ οι δικοί του άνθρωποι τον προσέγγισαν τον Νταμπίζα από το καλοκαίρι και του εμφάνισαν την πραμάτεια τους. Ότι του πρότειναν μια σειρά από ποδοσφαιριστές. Ο Ντάμπι όμως κάθε άλλο παρά επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα. Όλες τις επιλογές του, τις έκανε για τον Παναθηναϊκό. Όχι για… δημόσιες σχέσεις με τον Γκραντ και τον Ραμαντάνι. Ακόμη και αν ήξερε ότι μπορεί σε λίγο διάστημα οι συγκεκριμένοι να είναι «δίπλα» στο νέο αφεντικό του.

Δεν είναι απλή η συγκεκριμένη ιστορία, ειδικά όποιος μπορεί να καταλάβει για τα μεγέθη που μιλάμε. Ο Δώνης και ο Νταμπίζας είναι «τιμ» πλέον. Πάνε πακέτο. Ο Παϊρότζ και ο κάθε… Παϊρότζ θα ήταν τρελός να τα βάλει μαζί τους. Ειδικά αυτή την εποχή. Το τι θα συμβεί μελλοντικά όμως με βάση το καλοκαιρινό δεδικασμένο, θα ήθελα να το έχετε εσείς κατά νου. Και ας γράφουν οι ρεπόρτερ ότι θέλουν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ