Ο Κρις Κριστόφερσεν και η εμπειρία του από το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Κρις Κριστόφερσεν και η εμπειρία του από το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Κρις Κριστόφερσεν μετέφερε την εμπειρία του από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Τι λέει για το δείπνο με τον Σταύρο Τριτσώνη. Τα αυξημένα μέτρα ασφάλειας στη φυσούνα και τα οικεία πρόσωπα.

Μακροσκελής συνέντευξη στην «Tipsbladet» παραχώρησε ο διεθνής ρέφερι,  Κρις Κριστόφερσεν, μεταφέροντας την εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα και το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Ο Δανός διαιτητής αναφέρθηκε στο δείπνο που είχε το βράδυ πριν το ντέρμπι με τον Στραύρο Τριτσώνη και το υπόλοιπο διαιτητικό τιμ, την ατμόσφαιρα των φίλων της ΑΕΚ και τους Γιάγια Τουρέ και Κωνσταντίνο Τσιμίκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς ρέφερι:

«Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, μία αστυνομική διμοιρία σχημάτισε έναν ανθρώπινο ζυγό. Οι παίκτες της ΑΕΚ έπρεπε να πάνε ευθεία και του Ολυμπιακού στα δεξιά. Αισθάνθηκα ότι το επίπεδο ασφάλειας ήταν κάπως υψηλότερο και πιο ορατό από το παιχνίδι που στην Ουγγαρία πριν τρεις εβδομάδας», είπε αναφερόμενος στον αγώνα του Europa League μεταξύ ΒΙΝΤΙ και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

«Αν συγκρίνουμε με τα ντέρμπι στη Δανία δεν υπάρχει αστυνομία στη φυσούνα που να λέει στη μία ομάδα να πάει ευθεία και την άλλη δεξιά», τόνισε για την παρουσία της αστυνομίας.

«Δεν υπήρχαν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, γεγονός που έγινε για λόγους ασφάλειας, οπότε ήταν μόνο η γηπεδούχος ομάδα που δημιούργησε την ατμόσφαιρα, ήταν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Τη στιγμή που σκόραρε η ΑΕΚ, υπήρξαν τέτοιοι πανηγυρισμοί, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ακούσουμε τι λεγόταν στην ενδοεπικοινωνία για μερικά λεπτά», είπε ο Δανός ρέφερι.

Όσο για την πίεση προς τους ρέφερι; «Όχι, καθόλου. Ήμασταν έξω για φαγητό το προηγούμενο βράδυ και δεν συνέβη το παραμικρό. Ήμασταν εγώ, οι δύο βοηθοί μου, ο Έλληνας τέταρτος διαιτητής και ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας . Υπάρχει μεγάλη πίεση στους διαιτητές στην Ελλάδα. Έτσι ήταν πολύ ικανοποιημένοι που δέχτηκαν άλλες ομοσπονδίες την πρόσκληση, όπως και το γεγονός ότι τα πήγαμε καλά στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Δεν βιώσαμε ασυνήθιστα πράγματα».

Ενώ κάτι ακόμα στο οποίο στάθηκε ήταν το γεγονός ότι δεν γνώριζε τους παίκτες, όπως συνήθως στους αγώνες πρωταθλήματος της Δανίας, αν και υπήρχαν μερικά γνωστά πρόσωπα: «ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας και ο Γιάγια Τουρέ, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν και οι δύο για τον Ολυμπιακό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ