Περιμένει Νάτχο ο Μαρτίνς

Περιμένει Νάτχο ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδιάζει την χρησιμοποίηση του Ισραηλινού στο Ηράκλειο. Περιμένει την επιστροφή του έμπειρου μέσου στο Ρέντη για να μιλήσει μαζί του. Θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή κατάσταση του διεθνούς άσου ο 48χρονος τεχνικός, θεωρώντας πως του ταιριάζει το παιχνίδι στην Κρήτη .

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είχαμε πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στο Nations League αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς δεν σκέφτεται τον ΟΦΗ.

Το αντίθετο μάλιστα, το παιχνίδι στο Ηράκλειο είναι συνεχώς στο μυαλό του Πορτογάλου κόουτς, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους.

Και είναι φυσικά ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του λιμανιού, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι «μονόδρομος» για τους πειραιώτες.

Μια πληροφορία λοιπόν που έχει την σημασία της έχει να κάνει με την σκέψη του Μαρτίνς για χρησιμοποίηση του Μπίμπαρς Νάτχο στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος μέσος έδειξε στο ματς του Ισραήλ με την Σκωτία πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό που επίσης πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο τραυματισμός του δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Τα ρεπορτάζ μάλιστα των ιστοσελίδων στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο Νάτχο θ’ αγωνιστεί στο αυριανό ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με την Αλβανία.

Ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος βλέποντας ότι ο Νάτχο έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο ματς του Ισραήλ με την Σκωτία. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων περιμένει να γυρίσει ο παίκτης στο Ρέντη για να μιλήσει μαζί του και μετά θα πάρει την απόφαση για το αν ο διεθνής μέσος θα είναι στην αρχική εντεκάδα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο κόουτς των πειραιωτών θεωρεί πως ο αγώνας του Ηρακλείου ταιριάζει πολύ στον Νάτχο, καθώς ο Ολυμπιακός θα έχει κατοχή μπάλας και ο Ισραηλινός μπορεί να προσφέρει πολλά στην δημιουργία.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο παρουσίας του Ισραηλινού στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την κουβέντα που θα έχει ο Μαρτίνς με τον παίκτη.

*Οι παίκτες του Ολυμπιακού (που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες) πήραν ρεπό από τον Μαρτίνς και θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Από Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία τους για τον πολύ σημαντικό αγώνα στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ.

*Ο Βασίλης Τοροσίδης κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το ματς στην Κρήτη. Αυτή την στιγμή πάντως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο. Το «τοπίο» αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Πέμπτης, όταν ο διεθνής μπακ δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ