ΑΕΚ : Στη λίστα του Λυμπερόπουλου ο Ταλόχα

ΑΕΚ : Στη λίστα του Λυμπερόπουλου ο Ταλόχα

Ο Ζοάο Ταλόχα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου, με την Ένωση να ψάχνεται για την ενίσχυσή της στο αριστερό άκρο της άμυνας

Ο αριστερός μπακ Ζοάο Ταλόχα είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Στη συγκεκριμένη θέση ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει επιλογές που να εμπιστεύεται πέρα από τον Λόπες και η απόφαση για ενίσχυση θεωρείται δεδομένη.

Ο 28χρονος άσος αγωνίζεται στην Μποαβίστα και έχει συμβόλαιο μέχρι το επερχόμενο καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος, ύψους 1,80, μετράει φέτος 7 συμμετοχές και 630 αγωνιστικά λεπτά, δίνοντας μάλιστα και μία ασίστ.

Όπως υποστηρίζει η «Ώρα των Σπορ», ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, τον έχει στα υπόψιν του και είναι μία από τις περιπτώσεις που θα εξεταστούν σοβαρά για την ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ταλόχα έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Αντρέ Σιμόες.

Στην Μποαβίστα αγωνίζεται από το 2016, μετρώντας συνολικά 42 συμμετοχές και 2 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Φαμαλικάο και της Βιζέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ