ΠΑΟΚ: Τα καταφέρνει και χωρίς τον Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Τα καταφέρνει και χωρίς τον Μαουρίσιο

Η απουσία του Μαουρίσιο είναι ένα πλήγμα για τον Λουτσέσκου, που όμως μπορεί να ζήσει και χωρίς τον Βραζιλιάνο μέσο κάτι που έκανε με επιτυχία την περσινή χρονιά.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο, το μυαλό του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή, δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για έναν σχεδόν μήνα. Αυτό είναι ένα πλήγμα για τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι και φέτος ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της μηχανής του Δικεφάλου. Αυτός ο τραυματισμός έρχεται σε μια χρονική στιγμή που 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε «ανέβει» αγωνιστικά σηκώνοντας το βάρος στο χώρο του κέντρου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ χάνει τον Μαουρίσιο από τραυματισμό. Αυτό συνέβη και την περσινή χρονιά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν εξαιρετικός σκοράροντας δύο φορές.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, καλείται να διαχειριστεί μια τόσο σημαντική απουσία, σε μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων όπως είναι αυτά με Άρη (Βικελίδης), Βίντι και Παναθηναϊκό (Τούμπα). Ανάλογα με το πώς θα κυλίσει η αποθεραπεία του θα κριθεί αν θα προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ποιος όμως θα κληθεί να γίνει αντί Μαουρίσιο; Από την μια υπάρχει ο πάντα αξιόπιστος Εβγέν Σάκχοφ που μπορεί να δώσει λύσεις στην μεσαία γραμμή, ενώ δεν θα πρέπει να «ξεγράφει» κανείς τον Πόντους Βέρνμπλουμ που εκμεταλλεύτηκε την διακοπή για να φτάσει στο επιθυμητό για την τεχνική ηγεσία επίπεδο ετοιμότητας

Πάμε όμως να δούμε τι έχει καταφέρει ο Δικέφαλος χωρίς την παρουσία του Ζοσέ Μαουρίσιο στον αρχικό σχήμα της ενδεκάδας. Ο 29χρονος μέσος έχει χάσει, μόλις 11 παιχνίδια. Με την ομάδα του Λουτσέσκου να μετράει οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1 -0 στις 5 Νοεμβρίου του 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ