Προετοιμάζεται για την έφεση και περιμένει… νέα απόφαση η ΑΕΚ

Προετοιμάζεται για την έφεση και περιμένει… νέα απόφαση η ΑΕΚ

Στην Ένωση επιμένουν πως η απόφαση της αφαίρεσης τριών βαθμών, στερείται κάθε λογικής και προετοιμάζονται για την έφεση

Η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού δικαστηρίου σχετικά με τα επεισόδια του ΟΑΚΑ η αλήθεια είναι πως σόκαρε την ΑΕΚ. Στην Ένωση δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση τέτοια εξέλιξη, καθώς αυτό που τόνιζαν τις προηγούμενες μέρες ήταν πως ακόμα και η τιμωρία της έδρας, θα έμοιαζε με σκάνδαλο!

Το αποτέλεσμα ωστόσο ήταν εντελώς διαφορετικό από τις προσδοκίες, με την ΑΕΚ να τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τιμωρία της έδρας της για δύο παιχνίδια (συν φυσικά χρηματικό πρόστιμο). Πλέον στην Ένωση προχωρούν με τα παραπάνω δεδομένα στην επόμενη μέρα. Εκεί όπου ο μοναδικός στόχος και η βασική προτεραιότητα, είναι να καταπέσει η εν λόγω απόφαση και η ΑΕΚ να πάρει πίσω τους βαθμούς που κατέκτησε στο γήπεδο.

Η αλήθεια είναι πως στην Ένωση έχουν προβληματιστεί από τον τρόπο που αντιμετώπισε τα επιχειρήματά τους το δικαστήριο. Που έμοιαζε να έχει προαποφασίσει την ποινή, χωρίς να λάβει υπόψη του τα στοιχεία που κατέθεσε η πλευρά του Δικεφάλου. Εκεί όπου καταρρίπτονταν οι ισχυρισμοί περί εφαρμογής των συγκεκριμένων άρθρων. Τα οποία λήφθηκαν υπόψη στην πιο… ακραία μορφή τους.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της προκειμένου να οχυρωθεί νομικά και σε δεύτερο βαθμό, να πετύχει τη δικαίωσή της. Μιας και αυτό που τόνιζαν χθες υψηλόβαθμα στελέχη του Δικεφάλου, αυτή η απόφαση στερείται κάθε λογικής και δεν γίνεται σε καμία περίπτωση, να παραμείνει. Όχι, εφόσον εξεταστούν αναλυτικά τα γεγονότα και τα όσα συνέβησαν πέριξ του ΟΑΚΑ. Σε ένα παιχνίδι που κύλησε και ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ