Προβληματισμός για τα φτηνά λάθη στην άμυνα της ΑΕΚ

Προβληματισμός για τα φτηνά λάθη στην άμυνα της ΑΕΚ

Οι παρατηρήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στους παίκτες της ΑΕΚ για το ματς με τη Λαμία.

Η ΑΕΚ μπορεί να πέτυχε τον στόχο της στο ματς κυπέλλου με τη Λαμία και να καθάρισε ουσιαστικά από προχθές την πρώτη θέση στον όμιλο, όμως η εικόνα που παρουσίασε στο ματς είχε πολλαπλές αναγνώσεις. Κάτι που φαίνεται πως προκύπτει και από το πώς το είδε την ομάδα του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των Κιτρινόμαυρων μετά το γκολ της Λαμίας, καθώς για ακόμα μια φορά έδειξαν χαρακτήρα και πάλεψαν με ορθόδοξο τρόπο, να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Από την άλλη, υπήρξαν πράγματα που προβλημάτισαν ξανά και χρήζουν μελέτης.

Η Ένωση είχε ξανά ζητήματα στην αμυντική της λειτουργία, με αυτό να μην αφορά αποκλειστικά τα μετόπισθεν, αλλά συνολικά την ομάδα. Κάτι που πλέον τείνει να εξελιχθεί σε θέμα για τον Δικέφαλο, που οφείλει να το διορθώσει άμεσα. Με το τελευταίο να σημειώνεται μεταξύ άλλων από τον Ουζουνίδη, στα λίγα λόγια που είπε στους παίκτες του μετά το παιχνίδι.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει διαπιστώσει πως στα τελευταία παιχνίδια οι Κιτρινόμαυροι δέχονται γκολ από φτηνά λάθη στην άμυνα. Κάτι, που έχει φέρει προβληματισμό. Μιας και ακόμα και στα ματς όπως με τη Λαμία, όπου στο τέλος η ΑΕΚ παίρνει τη νίκη, βρίσκεται από δικά της λάθη σε δύσκολη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ