Ομάρ: «Ο κόσμος μας δίνει τεράστια ώθηση»

Ομάρ: «Ο κόσμος μας δίνει τεράστια ώθηση»

Ο Νορβηγός μπακ υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνει ώθηση στους Ερυθρόλευκους και δυσκολεύει τους αντιπάλους.

Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του, με τους Ερυθρόλευκους οπαδούς να στέκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδας σε κάθε παιχνίδι και τη βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις. Οι φίλαθλοι και οι παίκτες των Πειραιωτών είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά και μαζί προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μιλώντας σε νορβηγικά Μέσα αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνουν τεράστια ώθηση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του και δημιουργούν δύσκολες καταστάσεις για τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τη χαμηλή προσέλευση στο παιχνίδι της Νορβηγίας με τη Σλοβενία, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League, ανέφερε: «Όσοι περισσότεροι φίλαθλοι είναι στις εξέδρες του γηπέδου τόσο το καλύτερο. Στον Ολυμπιακό αυτό συμβαίνει όλη την ώρα. Ο κόσμος μας δίνει επιπλέον ώθηση, ενώ είναι ακόμα πιο δύσκολες οι καταστάσεις για τους αντιπάλους μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νορβηγία την ερχόμενη Τρίτη θα υποδεχθεί στο Οσλο την Βουλγαρία, στο ντέρμπι του τρίτου ομίλου του League C της νεοσύστατης διοργάνωσης, με στόχο τη νίκη, που θα τη φέρει στους 9 πόντους και στην ισοβαθμία με την ομάδα του Χούμπτσεφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ