«Επιχείρηση» Ηράκλειο για τον Ολυμπιακό

«Επιχείρηση» Ηράκλειο για τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας ξεκουράστηκαν το Σαββατοκύριακο και σήμερα επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων. Η προσπάθεια του Τοροσίδη να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς. Η επιστροφή των διεθνών και οι συζητήσεις προπονητή – παικτών στο Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που δεν είχαν υποχρεώσεις με Εθνικές ομάδες πήραν «ανάσες» το Σαββατοκύριακο καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τους είχε δώσει ρεπό. Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο επιστρέφουν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Οι πειραιώτες έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή αλλά η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι «μονόδρομος» για τους ερυθρόλευκους κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά ο Μαρτίνς και οι παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού φρόντισε να παρακολουθήσει την περασμένη εβδομάδα τα δύο παιχνίδια του ΟΦΗ με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Ηρακλείου. Ο Μαρτίνς θα μιλήσει φυσικά στους παίκτες του για την σημασία που έχει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά περιμένει πρώτα να γυρίσουν και οι διεθνείς στο Ρέντη.

Ο 48χρονος κόουτς των ερυθρόλευκων έχει κάνει κάποιες πρώτες σκέψεις για την εντεκάδα που θα παρατάξει στο Γεντί Κουλέ χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα τις αποφάσεις του, καθώς περιμένει όπως προαναφέραμε την επιστροφή των διεθνών. Το βασικό ζητούμενο φυσικά είναι να επιστρέψουν οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη, χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στο μυαλό του Πορτογάλου είναι η χρησιμοποίηση του Νάτχο, του Κούτρη και του Σισέ αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την προπόνηση της Τετάρτης. Όπως προαναφέραμε ο Μαρτίνς θα περιμένει να γυρίσουν οι διεθνείς στο Ρέντη, να μιλήσει μαζί τους και μετά θα πάρει τις αποφάσεις του.

Αυτή είναι άλλωστε μια διαδικασία στην οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς μετά από παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ο Μαρτίνς μιλάει πάντα με τους διεθνείς για να έχει εικόνα της κατάστασης τους.

Ανοιχτό για Τοροσίδη

Σε ότι αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη, ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει τον αγώνα του Ηρακλείου.

Ο «Τόρο» πήγε άλλωστε στο Ρέντη και το Σαββατοκύριακο για να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την επιθυμία του να είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τον αγώνα στο Ηράκλειο.

Αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Τοροσίδης θα είναι στην διάθεση του προπονητή του και όλα δείχνουν ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ