Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά οι... λαλάκηδες κατάλαβαν τι έγινε;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κατέθεσε το υπόμνημα η ΑΕΚ, την Πέμπτη εκδικάζεται η έφεση

Η Ένωση ζήτησε και επίσημα την επανεξέταση της ποινής της.

Κατέθεσε το υπόμνημα η ΑΕΚ, την Πέμπτη εκδικάζεται η έφεση | to10.gr

Όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ κατέθεσε το υπόμνημά της στην επιτροπή εφέσεων σχετικά με την απόφαση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προσδοκώντας σε δεύτερο βαθμό να δικαιωθεί, παίρνοντας πίσω τουλάχιστον τους τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ένωση, θα ζητήσει την εξαφάνιση της πρωτόδικης – άδικης – ποινής και θα απαιτήσει να εφαρμοστεί ότι αναφέρει ο κανονισμός, που ξεχωρίζει σαφώς τις ρίψεις αντικειμένων από τις βιαιοπραγίες ιδίως όταν δεν υπάρχουν τραυματισμοί και υλικές ζημιές.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της προκειμένου να οχυρωθεί νομικά και σε δεύτερο βαθμό, να πετύχει τη δικαίωσή της. Μιας και αυτό που τόνιζαν υψηλόβαθμα στελέχη του Δικεφάλου ήταν πως αυτή η απόφαση μπορεί να καταπέσει σε δεύτερο βαθμό. Εφόσον εξεταστούν αναλυτικά τα γεγονότα και τα όσα συνέβησαν πέριξ του ΟΑΚΑ. Σε ένα παιχνίδι που κύλησε και ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Αυτή είναι η γραμμή που ακολουθεί ο Δικέφαλος και πάνω στην οποία θα στηριχθεί, προκειμένου να αλλάξει η απόφαση και η βαριά τιμωρία που της επιβλήθηκε. Η υπόθεση θα εκδικαστεί το απόγευμα της Πέμπτης και τότε θα γίνει γνωστό, το που θα καταλήξει τελικώς η εν λόγω ιστορία.