Κατέθεσε το υπόμνημα η ΑΕΚ, την Πέμπτη εκδικάζεται η έφεση

Κατέθεσε το υπόμνημα η ΑΕΚ, την Πέμπτη εκδικάζεται η έφεση

Η Ένωση ζήτησε και επίσημα την επανεξέταση της ποινής της.

Όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ κατέθεσε το υπόμνημά της στην επιτροπή εφέσεων σχετικά με την απόφαση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προσδοκώντας σε δεύτερο βαθμό να δικαιωθεί, παίρνοντας πίσω τουλάχιστον τους τρεις βαθμούς.

Η Ένωση, θα ζητήσει την εξαφάνιση της πρωτόδικης – άδικης – ποινής και θα απαιτήσει να εφαρμοστεί ότι αναφέρει ο κανονισμός, που ξεχωρίζει σαφώς τις ρίψεις αντικειμένων από τις βιαιοπραγίες ιδίως όταν δεν υπάρχουν τραυματισμοί και υλικές ζημιές.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της προκειμένου να οχυρωθεί νομικά και σε δεύτερο βαθμό, να πετύχει τη δικαίωσή της. Μιας και αυτό που τόνιζαν υψηλόβαθμα στελέχη του Δικεφάλου ήταν πως αυτή η απόφαση μπορεί να καταπέσει σε δεύτερο βαθμό. Εφόσον εξεταστούν αναλυτικά τα γεγονότα και τα όσα συνέβησαν πέριξ του ΟΑΚΑ. Σε ένα παιχνίδι που κύλησε και ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Αυτή είναι η γραμμή που ακολουθεί ο Δικέφαλος και πάνω στην οποία θα στηριχθεί, προκειμένου να αλλάξει η απόφαση και η βαριά τιμωρία που της επιβλήθηκε. Η υπόθεση θα εκδικαστεί το απόγευμα της Πέμπτης και τότε θα γίνει γνωστό, το που θα καταλήξει τελικώς η εν λόγω ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ