Ένα εκατ. ευρώ με τη τζίφρα ήθελε ο Λουντ!

Ένα εκατ. ευρώ με τη τζίφρα ήθελε ο Λουντ!

Ο Νταμπίζας πάλεψε να κρατήσει τον Φινλανδό, αλλά το μυαλό του ήταν ήδη στο εξωτερικό και ζητούσε τον ουρανό με τα άστρα…

Όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού μόλις είδαν την καλή απόδοση του Ρόμπιν Λουντ με την εθνική Φινλανδίας και ειδικά την «ποδιά» στον Μπακάκη και την ασίστ στον Καμάρα, ένωσαν τις σκέψεις τους.

«Μα καλά ρε Αλαφούζο πως τον άφησες κι αυτόν να φύγει;». Αυτή ήταν δεδομένα η σκέψη που έκαναν όλοι και φυσικά αποτυπώθηκε και στα social media. Όχι με τόσο κόσμιο φυσικά τρόπο, όπως τον περιγράψαμε. Όλοι βρήκαν ευκαιρία να καταδικάσουν και πάλι τον μεγαλομέτοχο. Ο Γιάννης Αλαφούζος σαφώς κι έχει κάνει πολλά λάθη. Εγκλήματα, αν προτιμάει να τα αποκαλέσει ο καθένας. Οι πληροφορίες που έρχονται από την ΠΑΕ, όμως, αποδεικνύουν ότι ο Λουντ είχε ήδη το μυαλό του στο εξωτερικό μετά τα όσα έζησε πέρσι.

Όποια προσπάθεια κι αν έκανε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έπεσε στο κενό. Πήγε στην Αγγλία συναντήθηκε με τον ατζέντη του 25χρονου χαφ, αλλά εξαρχής διέκρινε ότι δεν έχει τύχη για την παραμονή του ταλαντούχου Σκανδιναβού. Μόλις είδε και τα email με την επίσημη απαίτηση του Λουντ, έπεσε από τα σύννεφα.

Παρεμπιπτόντως, να σημειωθεί ότι ο ατζέντης είχε υποσχεθεί στον Λουντ πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να του βρει ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, σε ανταγωνιστικό σύλλογο στην Τσάμπιονσιπ, ο οποίος θα διεκδικεί άνοδο ή έστω σε ένα τοπ πρωτάθλημα. Τελικά, πήγε στην Ισπανία, αλλά όχι στην Πριμέρα. Στη Σεγούντα και στη Σπόρτινγκ Χιχόν κατέληξε. Και βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα…

Έγκυρες πηγές, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Λουντ αξίωσε για τον πελάτη του: 750.000 ευρώ πριμ υπογραφής. Ωε ελεύθερος ήθελε το συγκεκριμένο ποσό με το που έβαζε την τζίφρα. 250.000 ευρώ επιπλέον ως προμήθεια στον ατζέντη του! Και 250.000 ευρώ ετησίως για τριετές συμβόλαιο. Το συγκεκριμένο ποσό δεν ήταν μεγάλο, αλλά ουσιαστικά αυξανόταν σε μισό εκατ. ευρώ τον χρόνο με το πριμ υπογραφής…

Ο Φινλανδός δηλαδή ήθελε με μία υπογραφή να εκταμιεύσει ο Παναθηναϊκός ένα εκατ. ευρώ, όταν το μεικτό μπάτζετ του συλλόγου φέτος είναι περίπου 5-5,5 εκατ. ευρώ. Χώρια φυσικά τις ετήσιες αποδοχές του, όπου με 250.000 ευρώ θα κόστιζε μεικτά σχεδόν τα διπλάσια.

Αν επέμενε σε αυτό το ποσό μόνο, ο Νταμπίζας θα τον κρατούσε. Το προηγούμενο συμβόλαιό του ήταν 150.000 ευρώ τον χρόνο και η αύξηση με την εικόνα που είχε ειδικά πέρσι ο Λουντ ήταν λογική. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, όπως ήταν αναμενόμενο δεν ενέδωσε στην αξίωση του ατζέντη του παίκτη και στράφηκε αλλού. Ο Νταμπίζας, μάλιστα, δεν έκρυβε χθες τη δυσαρέσκειά του για τα σενάρια που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να χάνει για ελάχιστα χρήματα τον Λουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ