ΠΑΣ Γιάννινα : Χάνει Παναιτωλικό ο Μπουκουβάλας, ατομικό ο Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα : Χάνει Παναιτωλικό ο Μπουκουβάλας, ατομικό ο Αθανασιάδης

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ατομικό στην προπόνηση της Τρίτης (16/10). Επιστροφές για τους διεθνείς των Ηπειρωτών.

Με δύο σημαντικές απουσίες, εκτός από αυτή του Λέο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναιτωλικό.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Μιχάλης Μπουκουβάλας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Έλληνα επιθετικό να είναι αισιόδοξος ως προς τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες, καθώς ταλαιπωρείται από κάταγμα στο δάχτυλο.

Εντούτοις, δεν ισχύει το ίδιο για τον Μπουκουβάλα, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό χέρι και πολύ δύσκολα θα προλάβει να δώσει το «παρών» στο σαββατιάτικο (20/10, 18:15) ματς. Συγκεκριμένα, η πλήρης αποκατάστασή του αναμένεται να έχει διάρκεια έως και τριών εβδομάδων.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξιο Μιχαήλ. Ο Άντι Λίλα επέστρεψε από το Ισραήλ και ενσωματώθηκε στους Ηπειρώτες, ενώ ο Μίτε Τσικάρσκι παραμένει στην αντίστοιχη της ΠΓΔΜ, η οποία αγωνίζεται απόψε στο Ερεβάν με την Αρμενία για το Nations League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ